مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه:

تأمین اعتبارات و ارتقای آمادگی عملیاتی/دو اولویت راهبردی مدیریت بحران شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه است

جلسه
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه بر ضرورت مدیریت هدفمند منابع مالی و تقویت آمادگی ساختارهای عملیاتی در حوزه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل تأکید کرد.
کد خبر: ۱۵۶۰۱۶۱

کرمانشاه ـ جام جم آنلاین؛ بهرام درویشی در جلسه کمیته مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه که با حضور معاونان و مدیران مستقل در دفتر مدیرعامل برگزار شد، با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی مالی در اجرای مأموریت‌های تخصصی شرکت اظهار کرد: مدیریت بهینه مانده اعتبارات سال ۱۴۰۴ باید با رویکرد اولویت‌بندی پروژه‌ها، افزایش تاب‌آوری زیرساخت‌های آبی و ارتقای آمادگی در برابر مخاطرات طبیعی و انسان‌ساخت دنبال شود.

وی با تأکید بر نقش پدافند غیرعامل در صیانت از تأسیسات و زیرساخت‌های حیاتی بخش آب افزود: تخصیص هدفمند اعتبارات، زمینه‌ساز اجرای مؤثر برنامه‌های پیشگیرانه، ارتقای ایمنی تأسیسات و افزایش آمادگی عملیاتی شرکت در شرایط بحرانی خواهد بود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه همچنین بر ضرورت هم‌افزایی میان واحدهای تخصصی، تسریع در اجرای برنامه‌های مصوب و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود برای تحقق اهداف مدیریت بحران و پدافند غیرعامل تأکید کرد.

در این نشست، آخرین وضعیت مانده اعتبارات سال ۱۴۰۴، نحوه تخصیص منابع، اولویت‌های هزینه‌کرد در حوزه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل و راهکارهای تسریع در اجرای برنامه‌های پیش‌بینی‌شده مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها