فعالیت ۲۵ گروه بهسازی و روکش آسفالت در محورهای مواصلاتی استان همدان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان از فعالیت ۲۵ گروه اجرایی بهسازی و روکش آسفالت در محورهای شریانی، اصلی، فرعی و روستایی استان خبر داد و گفت: عملیات اجرایی هم‌اکنون در پنج محور مهم استان در حال انجام است.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان از فعالیت ۲۵ گروه اجرایی بهسازی و روکش آسفالت در محورهای شریانی، اصلی، فرعی و روستایی استان خبر داد و گفت: عملیات اجرایی هم‌اکنون در پنج محور مهم استان در حال انجام است.
کد خبر: ۱۵۵۱۵۶۳

به گزارش جام جم آنلاین همدان، حمید پرورشی‌خرم اظهار داشت: در حال حاضر عملیات بهسازی و روکش آسفالت در محورهای همدان–تهران، همدان–ملایر، نهاوند–کنگاور، سرکان–تویسرکان و جوزان–گماساب شهرستان ملایر در دست اجراست و به‌زودی این طرح‌ها بر اساس اولویت‌بندی و نوع خرابی، در سایر محورهای استان نیز آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به هدف‌گذاری اجرای ۲۰۰ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت در سال جاری اظهار داشت: سال گذشته ۷۶۳ کیلومتر از راه‌های شریانی، اصلی، فرعی و روستایی استان تحت عملیات بهسازی و روکش آسفالت قرار گرفت. همچنین هدف‌گذاری سال ۱۴۰۴ نیز اجرای ۲۰۰ کیلومتر بوده است که امیدواریم با تخصیص به‌موقع اعتبارات و تأمین قیر مورد نیاز، حجم عملیات اجرایی در سال جاری از سال گذشته نیز فراتر رود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان با تأکید بر استفاده از سامانه مدیریت روسازی راه‌ها (PMS) تصریح کرد: نوع و میزان خرابی راه‌های استان بر اساس داده‌های این سامانه برداشت و تحلیل شده و اجرای عملیات بهسازی و روکش آسفالت نیز بر مبنای اولویت‌بندی فنی، نوع راه و شدت خرابی‌ها انجام می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها