اذعان رسانه‌های صهیونیستی به ناکامی تل آویو در برابر حزب الله

رسانه صهیونیستی اسرائیل هیوم اذعان کرد وضعیت فعلی در شمال سرزمین‌های اشغالی بدتر از قبل از جنگ با ایران است.
رسانه صهیونیستی اسرائیل هیوم اذعان کرد وضعیت فعلی در شمال سرزمین‌های اشغالی بدتر از قبل از جنگ با ایران است.
کد خبر: ۱۵۴۹۸۷۳

به گزارش جام جم آنلاین، رسانه صهیونیستی اسرائیل هیوم اذعان کرد وضعیت فعلی در شمال سرزمین‌های اشغالی بدتر از قبل از جنگ با ایران است.

این رسانه درباره علت این موضوع می‌گوید: پیش از گسترش جنگ، اسرائیل در لبنان هر اقدامی که می‌خواست انجام می‌داد، اما اکنون معادله تغییر کرده و به نفع اسراییل نیست. به نوشته این رسانه صهیونیستی، اکنون تل اویو تحت فشار است و حزب الله از این موضوع اگاه است.

اسرائیل هیوم نوشت: اسرائیل به ساکنان شمال وعده داده بود که حزب‌الله را در هم خواهد شکست، اما نمی‌تواند به این وعده عمل کند و آنها در هر لحظه در معرض تهدید و خطر قرار دارند. دیروز هم روزنامه معاریو اذعان کرد وضعیت تل اویو در همه جبهه نسبت به قبل از جنگ با ایران بدتر شده است.

newsQrCode
برچسب ها: حزب الله
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها