به گزارش جام جم آنلاین همدان، حبیب نادیان رفیع اظهار داشت: بر اساس آخرین گزارشهای منتشر شده در هفته چهارم فروردین ۱۴۰۵، عملیات اجرایی قطعه «۳-الف» در بازه مسیر شیرینسو به قیدار با شدت آغاز شده است.
وی افزود: در این قطعه که ۶.۵ کیلومتر طول دارد، پس از اتمام عملیات خاکی و زیرسازی، اکنون تمرکز عملیات بر روی آسفالت و ابنیه فنی معطوف شده است. همچنین، طی هفته گذشته، عملیات بسترسازی اساس موجود و پیکنی برای چهار پل باقیمانده در این مسیر با جدیت در حال پیگیری است.
نادیان رفیع یادآور شد: گزارشها حاکی از آن است که از مجموع ۵۷ کیلومتر این مسیر، بیش از ۳۵ کیلومتر (قطعات ۱ تا ۵) به صورت چهارخطه احداث شده و در حال حاضر در دسترس کاربران قرار دارد.
وی افزود: در قطعه ۶ نیز با پیشرفت ۶۵ درصدی، عملیات آسفالت و زیرسازی در جریان است. همچنین در راستای ارتقای ایمنی، پروژه نصب نیوجرسی در ۲۰ کیلومتر از کل مسیر توسط پیمانکار در حال اجرا است.
نادیان رفیع در پایان خاطرنشان کرد: انتظار میرود با ابلاغ اعتبارات لازم، مطالعه مسیر قطعه هفتم نیز به مرحله عملیاتی برسد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد