وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد:

آمادگی استان‌ها برای تأمین مایحتاج کالابرگی مردم

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر حضور میدانی مدیران کل، اعلام کرد واحد‌های استانی در چارچوب طرح کالابرگ برای تامین و توزیع مایحتاج کالابرگی در اوضاع جنگی آمادگی کامل دارند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر حضور میدانی مدیران کل، اعلام کرد واحد‌های استانی در چارچوب طرح کالابرگ برای تامین و توزیع مایحتاج کالابرگی در اوضاع جنگی آمادگی کامل دارند.
کد خبر: ۱۵۴۵۰۷۳

به گزارش جام جم آنلاین، احمد میدری در نشست وبیناری با مدیران کل استانی ضمن تسلیت شهادت رهبر معظم انقلاب و آرزوی استمرار مسیر حق‌خواهی ایشان، شهادت فرماندهان و دانش‌آموزان و سایر شهروندان بی‌گناه به دست رژیم‌های خونخوار آمریکا و اسرائیل را تهنیت و تعزیت گفت و تدابیر اندیشیده شده در این وزارتخانه برای دسترسی‌های هموطنان به امکانات، کالا و اقلام در دوران جنگ را تشریح کرد.

میدری گفت: با مذاکره مدیران کل استانی وزارت کار با سازمان تعاونی روستایی کشور، اجناس و اقلام تولید شده با ظرفیت بازاریابی و توان توزیع شرکت صنایع شیر ایران، محصولات تولیدی در چارچوب تعاونی‌های روستایی در سراسر کشور عرضه می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در اوضاع موجود باید تلاش کنیم وضعیت بهتری برای مردم و فرزندانمان رقم بزنیم.

وزیر کار در این نشست به مدیران کل استانی دستور داد؛ حضور میدانی موثر داشته باشند و به ویژه واحد‌های تولیدی را بازدید کنندو مسائل و مشکلات را از نزدیک بررسی و کنترل داشته باشند.

وزیر تعاون تاکید کرد: حضور مسئولان در کنار واحد‌های تولیدی اعم از خدماتی، کشاورزی، غذایی، دارویی و سایر بخش‌ها، قوت قلب و مایۀ دلگرمی است.

احمد میدری افزود: با هدف تامین امنیت غذایی و معیشتی مردم و در چارچوب طرح کالابرگ، واحد‌های استانی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) آمادگی دارند در همکاری با تعاونی‌های روستایی محصولات تولیدی را توزیع کنند.

وی گفت: مدیران کل از ابتکارات استانی استفاده کنند تا محصولات به نحو مطلوب توزیع شود.

در این نشست همچنین مجددا بر لزوم استفاده از ظرفیت اماکن وابسته به وزارتخانه شامل مجموعه‌های فرهنگی و ورزشی، مراکز دولتی بهزیستی و مراکز دولتی آموزش فنی و حرفه‌ای برای استقرار هموطنان مسافر به استان‌ها تاکید شد.

میدری تصریح کرد هر اقدامی که به همبستگی ملی در شرایط فعلی کمک کند نباید فروگذار شود.

در این نشست همچنین مدیران کل استانی تابعۀ وزارتخانه ضمن بیان تسلیت به مناسبت شهادت رهبری و جمعی از فرماندهان و مردم، به ارائۀ گزارش اقدامات خود در شرایط جنگی پرداختند.

newsQrCode
برچسب ها: احمد میدری
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها