معاون گردشگری با اشاره به استقبال از اقامتگاه‌های سنتی:

۱۵ بنای تاریخی دیگر برای تبدیل به اقامتگاه سنتی در کرمانشاه شناسایی شده است

۱۵ بنای تاریخی دیگر برای تبدیل به اقامتگاه سنتی در کرمانشاه شناسایی شده است
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با اشاره به رونق اقامتگاه‌های سنتی و هتل بوتیک‌ها در کرمانشاه طی سالهای اخیر، گفت: تعدادی بنای تاریخی دیگر را در بافت تاریخی شهر کرمانشاه شناسایی کرده‌ایم که قابلیت تبدیل شدن به اقامتگاه سنتی و هتل بوتیک را دارند.
کد خبر: ۱۵۴۲۹۳۴

کرمانشاه ـ جام جم آنلاین؛ فهیمه روشن، با اشاره به فعالیت شش اقامتگاه سنتی و سه هتل بوتیک در کرمانشاه، اظهارکرد: اکثر این مراکز اقامتی و پذیرایی در محدوده بافت تاریخی شهر کرمانشاه واقع شده‌اند.  

وی افزود: ۱۵ بنای تاریخی دیگر که عموماً متعلق به مالکین بخش خصوصی و یا آموزش و پرورش استان است را شناسایی کرده‌ایم که ظرفیت تبدیل شدن به اقامتگاه سنتی و هتل بوتیک را دارند. 

به گفته این مسئول، طی سالهای اخیر استقبال گردشگران و مردم کرمانشاه از اقامتگاه‌های سنتی و هتل بوتیک‌ها به شدت بالا رفته و همین امر مالکین خانه‌های تاریخی را ترغیب کرده تا به این سمت حرکت کنند. 

معاون گردشگری استان تصریح کرد: خانه‌ها و بناهایی می‌توانند به اقامتگاه سنتی و یا هتل بوتیک تبدیل شوند که یا در فهرست آثار ملی قرار گرفته باشند، یا واجد ارزش تاریخی بوده و یا اینکه دارای معماری سنتی و زیبایی باشند. 

وی تاکید کرد: در حال حاضر یک خانه قدیمی دیگر در بافت تاریخی شهر کرمانشاه در حال تبدیل شدن به اقامتگاه سنتی است. 

روشن در ادامه در خصوص چرایی تمرکز فعالیت اقامتگاه‌های سنتی و هتل بوتیک‌ها در مرکز استان، گفت: طی سالهای گذشته تنها در شهر کرمانشاه سرمایه‌گذاران متقاضی برای راه اندازی این مراکز اقامتی و پذیرایی وجود داشته، بنابراین تمام اقامتگاه‌های سنتی و هتل بوتیک‌ها - غیر از هتل بوتیک لاله بیستون- در بافت تاریخی مرکز استان واقع شده‌اند. 

وی تاکید کرد: با وجود اینکه در تعدادی از شهرستان‌های استان بافت تاریخی و خانه‌های با ارزش تاریخی یا با معماری سنتی وجود دارد، اما تاکنون سرمایه گذار متقاضی نداشته‌ایم، به همین دلیل در هیچکدام از آنها اقامتگاه سنتی و یا هتل بوتیک راه اندازی نشده است. 

وی خاطرنشان کرد: درصورتی که مالکین بخش خصوصی خانه‌های تاریخی در شهرستان‌ها متقاضی تبدیل واحدهایشان به اقامتگاه سنتی و یا هتل بوتیک باشند، در بحث فرآیند صدور مجوزها و اعطاء تسهیلات از آنها حمایت خواهیم کرد. 

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها