گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟

به گزارش جامجمآنلاین، مجید بیکی روز دوشنبه افزود: عملیات اجرایی این سد در سال ۱۳۸۴ آغاز شد، اما به دلیل برخی مشکلات سالها متوقف شد، اما دوباره در نیمه دهه ۹۰ عملیات اجرایی آن آغاز شد و در نهایت امسال با حجم ذخیره ۲۰۰ میلیون مترمکعب در دهه فجر آماده آبگیری شده است.
وی گفت: مجموع اعتبارات هزینه شده برای این طرح مهم ۱۸ هزار میلیارد ریال بوده است.
فرماندار سرخس عنوان کرد: در ایام دهه فجر ۱۲۲ پروژه در شهرستان با اعتباری بالغ بر ۴۷ هزار میلیارد ریال افتتاح و عملیات اجرایی هشت طرح نیز با بیش از ۲۶ هزار میلیارد ریال آغاز شد.
بیکی گفت: تجهیز و توسعه بیمارستان لقمان حکیم پس از ۱۵ سال انتظار و نیز بهرهبرداری از چند سالن ورزشی روستایی پس از ۱۱ سال انتظار از جمله دیگر طرحهای مهم و مردمی دهه فجر امسال است.
وی گفت: همچنین کارخانه فرآوری گوگرد با عنوان «اطلس نور» با ۲۱ میلیون یورو سرمایه گذاری خارجی، معادل ۲۱ هزار میلیارد ریال در منطقه ویژه اقتصادی سرخس به انجام و بهره برداری رسیده
و عملیات اجرایی یک نیروگاه ۷۵ مگاواتی نیز با پیش بینی اعتبار ۲۲ هزار میلیارد ریال اجرایی شده است.
فرماندار سرخس با اشاره به اعتبار بیش از ۷۰ هزار میلیارد ریالی طرحهای افتتاحی و کلنگ زنی در این شهرستان گفت: شهرستان سرخس پس از مشهد رتبه دوم در میزان اعتبارات طرحهای دهه فجر استان را به خود اختصاص داده است.
ایرنا پیشتر در قالب گزارشی با عنوان «حرکت لاکپشتی مهمترین طرح آبی کشور در بالادست مشهد» به داستان پر فراز و فرود ساخت این سد مهم پرداخته بود.
سد مخزنی شوریجه در فاصله ۱۲۰ کیلومتری شرق مشهد واقع در محدوده شهرستان سرخس بر روی رودخانه کشفرود ساخته شده است، این سد از نوع خاکی به ارتفاع ۴۶.۵ متر و طول ۳۷۴ متر است.
خراسان رضوی دارای ۳۲ سد در حال بهرهبرداری در شهرستانهای تربتحیدریه، قوچان، مشهد، خواف، درگز، سبزوار، تایباد، تربتجام، چناران، سرخس، نیشابور، کلات و فریمان است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد