رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه؛

حضور به موقع ماموران پلیس کرمانشاه دختر جوان را از مرگ نجات داد

حضور به موقع ماموران پلیس کرمانشاه دختر جوان را از مرگ نجات داد
رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه گفت: دختر جوانی که در یکی از محلات شهر کرمانشاه قصد خودکشی داشت با حضور به موقع ماموران کلانتری ۱۶ سعدی و اقدامات روانشناسی لازم، از تصمیم خود منصرف و از مرگ نجات پیدا کرد.
کد خبر: ۱۵۳۹۲۲۷

جام جم آنلاین؛ سرهنگ اسماعیل طاهری اظهار کرد: پس از اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر اینکه دختر جوانی در محله نقلیه کرمانشاه قصد خودکشی و پائین انداختن خود از ساختمانی چند طبقه را دارد، تیمی از ماموران کلانتری ۱۶ سعدی به سرعت در محل حاضر شدند.

وی ادامه داد: سرگرد صفدر مرادی رئیس کلانتری به همراه سرگرد یحیی حقی پور و کارمندان سمیه صفایی پور و فاطمه آقایی با حضور در محل مشاهده کردند دختر جوانی با حضور در ساختمانی چند طبقه قصد دارد خود را به پایین پرتاب و به زندگیش پایان دهد.

سرهنگ طاهری یادآور شد: ماموران یاد شده به سرعت وارد عمل شده و از آن جایی که هر لحظه امکان داشت دختر جوان خود را به پایین پرتاب کند با کارهای روانشناختی و اقدامات لازم در نهایت موفق شدند وی را از تصمیم خود منصرف و او را از مرگ نجات دهند.

رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: این اقدام ماموران پلیس کلانتری سعدی و نجات جان دختر جوان باعث تحسین شهروندان حاضر در محل و قدردانی آن ها از همکاران شد.

وی در پایان با قدردانی از تلاش سرگرد مرادی، سرگرد حقی پور و کارمندان صفایی پور و آقایی به خاطر اهتمام در نجات جان دختر جوان، گفت: این افراد به خاطر اقدام انسان دوستانه خود مورد تشویق قرار گرفتند.

newsQrCode
ارسال نظرات

۸ سریال خارجی که تابستان ۲۰۲۶ نباید از دست بدهید

نیازمندی ها