کاهش 38 درصدی ترک تحصیل در کرمانشاه

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کرمانشاه از کاهش چشمگیر 38 درصدی نرخ ترک تحصیل و 0/23 درصدی نرخ تکرار پایه در مقطع ابتدایی استان خبر داد و گفت: نرخ جذب خالص دانش‌آموزان 6 ساله به 99.77 درصد رسیده است.
کد خبر: ۱۵۳۱۸۰۱

جام جم آنلاین؛ الهه باقری امروز در نشست رؤسای آموزش و پرورش استان با استاندار کرمانشاه، از تحقق 99.77 درصدی افزایش نرخ جذب خالص 6 ساله‌ها خبر داد و اظهار کرد: امسال تاکنون 26 هزار و 556 دانش‌آموز پایه اول ابتدایی ثبت‌نام شده‌اند. با این حال، گروهی از کودکان بازمانده از تحصیل هنوز وارد چرخه آموزشی نشده‌اند که برای شناسایی، جذب و نگهداشت آنان در نظام تعلیم و تربیت، نیازمند همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی استان هستیم.

وی با اشاره به تحقق 99.82 درصدی نرخ پوشش واقعی دوره ابتدایی افزود: یکی از موفقیت‌های ارزشمند سال جاری، کاهش 38 درصدی نرخ ترک تحصیل و همچنین کاهش 0.23 درصدی نرخ تکرار پایه بوده است که این مهم به‌واسطه اجرای مؤثر طرح ملی حامی و تلاش جهادی همکاران آموزش ابتدایی حاصل شد.

معاون آموزش ابتدایی کرمانشاه به اقدامات کیفی حوزه یادگیری اشاره کرد و گفت: طرح مدارس در تراز سند تحول بنیادین با هدف ارتقای کیفیت مدیریت آموزشگاهی در سراسر استان اجرا شد. همچنین در زمینه ارتقای شایستگی‌های فناورانه و دیجیتال آموزگاران و دانش‌آموزان، برنامه‌های موثری عملیاتی شد.

باقری از پوشش 47 هزار و 578 دانش‌آموز در طرح «ارتقای سواد پایه» در دروس فارسی، ریاضی و علوم خبر داد و افزود: در بخش توسعه فرصت‌های متنوع یادگیری نیز استان موفق به کسب سه رتبه کشوری در جشنواره ملی اصلاح روش‌های آموزش و تحول در محیط‌های یادگیری شد؛ جشنواره‌ای که مورد توجه ویژه رئیس‌جمهور نیز قرار دارد.

وی با تأکید بر رویکرد عدالت‌محور آموزش ابتدایی اظهار داشت: توانمندسازی تمامی آموزگاران، مدیران و معاونان آموزشی استان در دو مرحله تابستان و آبان‌ماه انجام شد. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: 22 هزار و 729 دانش‌آموز نیازمند حمایت آموزشی ویژه زیرپوشش طرح‌های جبرانی قرار گرفتند که نتیجه آن بهبود عملکرد 72.84 درصدی این دانش‌آموزان و کسب عنوان برتر کشوری برای استان کرمانشاه بود.

باقری افزود: این دستاوردها حاصل تلاش بی‌وقفه همکاران آموزش و پرورش ابتدایی استان است و امیدواریم با استمرار حمایت مسئولان ارشد استان، مسیر ارتقای کیفیت آموزشی و تحقق عدالت تربیتی با قوت بیشتری دنبال شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
کابوس ناوهای دشمن

سردار علیرضا تنگسیری در مصاحبه با روزنامه«جام‌جم» از دستاوردهای رزمایش اقتدار سپاه و رونمایی از موشک‌های جدید گفت

کابوس ناوهای دشمن

نیازمندی ها