مدیرعامل آب منطقه‌ای کرمانشاه عنوان کرد

آمادگی سدهای کرمانشاه برای فصل بارش

امام جمعه کرمانشاه: پرهیز از اسراف مشکل ناترازی‌ را حل می‌کند

کرمانشاه امام جمعه کرمانشاه گفت: اگر اسراف در جامعه از بین برود، مشکل ناترازی هم از بین خواهد رفت.
کد خبر: ۱۵۳۰۳۱۰

جام جم آنلاین؛ حجت الاسلام و المسلمین حبیب الله غفوری در خطبه‌های نماز جمعه روز هفتم آذر در کرمانشاه، بااشاره به بیانات شب گذشته مقام معظم رهبری، بر لزوم عمل به بیانات مقام معظم رهبری از سوی مسئولین و اقشار مختلف مردم تأکید کرد.

وی افزود: ایشان در سخنان خود موضوعات مهمی را مورد تأکید قرار دادند که از جمله آنها شکست رژیم صهیونیستی در حمله به کشورمان بود. 

غفوری گفت: انقلاب اسلامی و ملت سربلند ایران دشمن متجاوز را به‌خوبی مجازات کردند، بگونه‌ای که فهمید ایران بیشه شیران است و جایی برای تجاوزگری و اشغالگری نیست. 

نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: ممکن است که دشمن شرارت‌هایی انجام دهد، اما باید بداند که در مقابل هر شرارت سیلی محکمی خواهد خورد که تا ابد آن را فراموش نکند. 

وی به تاکید مقام معظم رهبری برای حفظ و تقویت اتحاد ملی هم اشاره کرد و افزود: اتحاد ما در زمان جنگ عامل پیروزی بر دشمن بود و اکنون نیز همه مکلفند نسبت به حفظ و تقویت انسجام و اتحاد ملی اقدام کنند. 

غفوری ادامه داد: مقام معظم رهبری بر ضرورت حمایت از رئیس جمهوری و دولت تأکید داشتند، لذا در شرایط تحریم کنونی و انواع توطئه دشمن باید دولت که مسئولیت اداره کشور را رتبه برعهده دارد، مورد حمایت قرار دهیم. 

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر پرهیز از اسراف در همه امور تأکید داشتند، اظهار کرد: اگر اسراف در جامعه از بین برود، مشکل ناترازی در بخش‌های مختلف هم از بین خواهد رفت.

امام جمعه کرمانشاه به هفته بسیج هم اشاره و تصریح کرد: هرکس در هر موقعیتی که قرار دارد، باید با ایمان و انگیزه و غیرت همانند یک بسیجی به وظایف خود عمل کند. 

وی خاطرنشان کرد: فعال بودن و آماده بودن در عرصه‌های مختلف به‌عنوان بخشی از تفکر بسیجی است، لذا باید با همین تفکر در عرصه تحریم و مسائل معیشتی دشمن را ناکام گذاشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها