استاندار مرکزی :

حمایت مالی برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در واحدهای صنعتی استان مرکزی

استاندار مرکزی از فراهم شدن بسته‌ای ویژه از تسهیلات صندوق توسعه انرژی برای حمایت از واحدهای تولیدی و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در این استان خبر داد و گفت: این اقدام می‌تواند نقطه عطفی در مسیر صنعتی و اقتصادی منطقه باشد.
کد خبر: ۱۵۲۹۹۳۶

به گزارش جام جم آنلاین از اراک، مهدی زندیه‌وکیلی، استاندار در روز همت اقتصادی و در حاشیه بازدید از یک شرکت صنعتی گفت:  تسهیلات ویژه صندوق انرژی برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در این استان فراهم است و واحدهای تولیدی قادر خواهند بود با خرید سهم از تسهیلات ارزان‌قیمت صندوق توسعه انرژی، از منابع مالی مناسب برای اجرای طرح‌های خود بهره‌مند شوند.

وی افزود: استان مرکزی با برخورداری از ظرفیت‌های صنعتی و نیروی انسانی توانمند، می‌تواند به یکی از قطب‌های اصلی تولید انرژی خورشیدی در کشور تبدیل شود، با این اقدام هر شرکت فعال می‌تواند تا سقف 100 میلیارد تومان تسهیلات دریافت کند و این امکان برای مجموعه‌هایی که قصد ایجاد نیروگاه خورشیدی با ظرفیت تا سه مگاوات دارند نیز فراهم است. این حمایت مالی می‌تواند بخش مهمی از مشکلات تولیدکنندگان را برطرف کند و زمینه‌ساز جهش در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر باشد.

زندیه‌وکیلی با تاکید بر ضرورت همکاری شرکت‌ها در تکمیل سازه‌ها و زیرساخت‌های مورد نیاز طرح‌ها تصریح کرد: هدف این است که مسیر اجرای پروژه‌ها کوتاه و هموار شود و سرمایه واحدها در جهت پیشبرد فعالیت‌های تولیدی به‌کار گرفته شود. با اجرای این سیاست‌ها، موانع تولید به‌صورت مرحله‌ای برطرف خواهد شد و زمینه برای افزایش بهره‌وری و توسعه فعالیت واحدهای صنعتی استان بیش از پیش فراهم می‌شود.

اخبار استان مرکزی , اخبار اراک ,

 رویکرد اصلی مدیریت ارشد در استان حمایت از تولید و جلوگیری از کاهش ظرفیت واحدهاست

استاندار مرکزی در ادامه برنامه‌های در روز همت اقتصادی از یکی از کارخانه‌های تولید شیر و لبنیات اراک بازدید کرد و با اشاره بر ضرورت رفع موانع تولید در کارخانه‌های موادغذایی استان گفت: پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی جزو برنامه‌های مستمر استان است و هیچ پرونده‌ای بدون نتیجه رها نخواهد شد، استانداری رفع کاستی‌ها، کاهش بروکراسی اداری و اجرای اقدامات حمایتی را در دستور کار دارد و هر اقدامی که در چارچوب قانون امکان‌پذیر باشد برای تقویت تولید انجام خواهد داد.

وی افزود: مشکلات این واحد تولیدی به صورت میدانی و دقیق بررسی شده و دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به رفع موانع قابل حل، اقدام کنند. در این بازدید، موضوعات مربوط به تامین مواد اولیه، فرآیندهای تولید، مسائل بانکی و مجوزهای مرتبط احصاء و برای هر مورد، مسئول مشخص تعیین شد تا روند پیگیری با سرعت بیشتری انجام شود. هدف اصلی استان مرکزی ایجاد محیطی پایدار برای فعالیت واحدهای صنعتی و جلوگیری از توقف چرخه تولید است.

زندیه‌وکیلی با بیان اینکه توزیع شیر رایگان در مدارس مورد تاکید رئیس جمهور است، خاطرنشان کرد: این مهم باید هرچه زودتر و با توافق قیمت هرچه سریعتر اجرا شود، این شرکت آمادگی دارد شیر پاستوریزه را برای دانش‌آموزان تأمین کند. با تصمیم‌گیری درباره نرخ نهایی و هماهنگی با آموزش‌ و پرورش، این طرح اجرا خواهد شد تا دانش‌آموزان از شیر به‌عنوان یک محصول سالم و ضروری بهره‌مند شوند.

پایان خبر/1297/

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
از ایران بزرگ می‌هراسن

امیر دریادار شهرام ایرانی در گفت‌وگو با روزنامه «جام‌جم» به مناسبت روز ملی جزایر سه‌گانه مطرح کرد

از ایران بزرگ می‌هراسن

نیازمندی ها