چالش‌های عمرانی و اداری در محمدآباد و اکرام‌آباد؛ مطالبه‌ جدی برای تقویت زیرساخت‌ها

در جلسه بررسی مشکلات بخش مرکزی و اکرام‌آباد، امام جمعه محمدآباد و حومه شرقی یزد با انتقاد از ضعف زیرساخت‌ها و کمبود منابع مالی در دهیاری‌ها، خواستار تجدیدنظر در شیوه مدیریت و تقویت امکانات اداری و خدماتی این مناطق شد.
کد خبر: ۱۵۲۹۲۷۸

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد- آیت‌الله مدرسی با اشاره به نبود درآمد پایدار در دهیاری‌ها گفت: دهیاری‌ها برای تکمیل تجهیزات، خودروهای خدماتی و رفع نیازهای اداری ناچارند از فرمانداری، ادارات مختلف یا حتی شهرداری‌ها کمک بگیرند که این موضوع روند توسعه را کند کرده است.

وی با تأکید بر ضرورت هماهنگی دستگاه‌های اجرایی افزود: این ناهماهنگی میان ادارات باید با مدیریت فرماندار و همکاری مدیران دستگاه‌ها رفع شود تا کارها با سرعت، دقت و انسجام بیشتری پیش برود.

امام جمعه محمدآباد همچنین نبود برنامه‌ریزی بلندمدت در بخش‌های مرکزی و اکرام‌آباد را یک تهدید جدی دانست و گفت: در صورت بروز بحران‌هایی مانند سیل، زلزله یا آتش‌سوزی، مشخص نیست کدام دستگاه مسئولیت اصلی را بر عهده می‌گیرد و مدیریت بحران با مشکل اساسی روبه‌رو خواهد شد.

وی تقویت امنیت عمومی را نیز از مطالبات مهم مردم منطقه عنوان کرد و خواستار تسریع در ایجاد پاسگاه، نصب دوربین‌های نظارتی و به‌روزرسانی تجهیزات امنیتی شد.

آیت‌الله مدرسی در بخش دیگری از سخنان خود به بوروکراسی پیچیده اداری و سرگردانی مردم اشاره کرد و گفت: جمعیت بخش مرکزی و اکرام‌آباد در حد چند شهر است، اما امکانات و ساختار اداری این مناطق همچنان در سطح یک بخش باقی مانده که این موضوع فشار زیادی بر دهیاران و بخشداری‌ها وارد کرده است.

وی در پایان خواستار اجرای کامل مصوبات جلسه شد و اعلام کرد که بخشدار مرکزی، آقای زعیم، مأمور ثبت گزارش‌ها، مستندسازی و پیگیری نهایی بازدیدها خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها