
جام جم آنلاین - خوزستان، بهرام بهمئی پیش ازظهر امروز شنبه گفت: پرونده قاچاق ۱۳ دستگاه ماینر به ارزش سه میلیارد و ۲۵۳ میلیون ریال در شعبه هفتم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی اهواز رسیدگی شد.
معاون اجرای احکام تعزیرات حکومتی خوزستان افزود: شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را علاوه بر ضبط کالای کشف شده به پرداخت سه میلیارد و ۲۵۳ میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالای کشف شده محکوم و جریمه وصول شد.
بهمئی گفت: ماموران نیروی انتظامی شهرستان اهواز پس از کشف کالای به ظن قاچاق از یک واحد مسکونی گزارش را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد
فیلمساز بوشهری معتقد است سینمای ماندگار، بازتابی از ملاقات انسان با خویشتنِ خویش و سیر درونی اوست.