به گزارش جام جم البرز، مراسم تودیع و معارفه روز شنبه ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۴ در اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز با حضور دکتر سیف معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، جمعی از مسئولان استانی، مدیران دستگاههای اجرایی، فرماندهان نظامی، امنیتی و انتظامی و کارکنان این اداره برگزار گردید.
در این نشست سیف معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، ضمن تقدیر از خدمات ارزشمند دهقان شیری مدیرکل سابق، گفت: کسب رتبه اول کشور که به همت و تلاشهای آقای دهقان شیری حاصل شده، برای ما افتخاری بزرگ است و امیدواریم در دوره جدید نیز این مسیر با همان قدرت و همکاری جمعی ادامه یابد.
همچنین سیروس دهقان شیری مدیرکل پیشین، گزارشی از اقدامات انجامشده و دستاوردهای شاخص دوران مدیریت خود ارائه کرد و به بخشی از برنامههایی اشاره داشت که جایگاه این اداره کل را در سطح کشور ارتقا داده است.
"داود آذری" نیز بهعنوان سرپرست اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی، با قدردانی از تلاشهای مدیرکل سابق، بر ضرورت تداوم مسیر موفقیتها، همکاری جمعی و برنامهریزی منسجم برای پاسخگویی به نیازهای جامعه هدف تأکید نمود.
این مراسم با اهدای یادبود از سوی کارکنان اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی به دهقان شیری به پاس خدمات وی به پایان رسید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است