به گزارش جام جم آنلاین همدان، دکتر سيد ایوب موسوی منور در کمیسیون هماهنگی برداشت گندم و جو، اظهار داشت: سال گذشته بیش از ۲۰۰ هزار تن برداشت گندم در شهرستان کبودراهنگ داشتیم که رتبه نخست استان به این شهرستان اختصاص یافت.
فرماندار کبودراهنگ گفت: با توجه به خسارت وارد شده به برخی از مزارع دهیاران به کشاورزان اعلام کنند که خسارت دیدگان به دفاتر نمایندگی بیمه محصولات کشاورزی نسبت به اعلام خسارت و درخواست بازدید از خسارت اقدام عاجل بعمل آورند.
وی تاکید کرد: باید به نرخ و روند برداشت و ریزش کمباین ها نظارت کامل شود تا کشاورزان عزیز متضرر نشوند.
موسوی منور با اشاره به اینکه مراکز خرید باید به برق اضطراری مجهز شوند، گفت: باید هماهنگی لازم انجام شود تا گندم به مراکز خارج از شهرستان و استان ارسال نشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد