رئیس اداره دامپزشکی اهواز خبر داد:

ضبط و معدوم سازی بیش از ۲ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف انسانی در اهواز

رئیس اداره دامپزشکی اهواز گفت: از ابتدای سال تا کنون ۲ تن فرآورده خام دامی تاریخ مصرف گذشته از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.
کد خبر: ۱۵۰۳۱۲۱

جام جم آنلاین - خوزستان، سید مرتضی قریشی پیش از ظهر امروز دوشنبه با اعلام این خبر گفت: در جریان بازرسی‌های کارشناسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی شهرستان اهواز بالغ بر ۲ تن فرآورده خام دامی تاریخ گذشته و فاسد از مراکز عرضه این شهر کشف و ضبط شد و برابر دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی و با حکم مقام قضایی نسبت به معدوم سازی آن‌ها اقدام گردید.

 

مرتضی قریشی در ادامه بیان کرد: بازرسی بهداشتی دامپزشکی اهواز شامل مراکز کشتارگاه دام و طیور، رستوران ها، قصابی ها، سردخانه‌ها و... در سطح شهرستان می‌باشد.

 

رئیس اداره دامپزشکی اهواز بیان کرد: نظارت بهداشتی بر تولید و توزیع بهداشتی فرآورده‌های خام دامی در مراکز عرضه و سردخانه‌های نگهداری، از وظایف اصلی سازمان دامپزشکی و یکی از اقدامات موثر و مطلوب در زمینه ارتقاء بهداشت عمومی، تشدید نظارت‌ها بر مراکز تولید و توزیع این محصولات است.

 

وی از شهروندان خواست هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای فرآورده‌های خام دامی توجه داشته باشند و فرآورده‌های خود را از مراکز مجاز که زیر نظر اداره دامپزشکی هستند، خریداری کنند و از خرید گوشت که در کنار معابر خیابان و جاده‌ها به صورت غیرمجاز عرضه می‌شوند اکیدا خودداری کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این خصوص مراتب را به اداره دامپزشکی اهواز اطلاع دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها