به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدا، مریم رستمی مدیر رادیو ورزش بانوان میگوید: شاید این جمله برای مخاطبان رادیو تکراری باشد که اهالی رادیو همواره کار در این رسانه را متفاوت از دیگر رسانهها میدانند آنهایی که در مطبوعات و تلویزیون کار کردند فرصت همکاری با رادیو را همیشه مغتنم میشمارند و متفق القول میگویند رادیو حال و هوای دیگر دارد برای بنده حقیر هم که از سال ۷۸ وارد رادیو شدم و تجربه کار در شبکههای مختلف تلویزیونی و شهرداری تهران را هم داشتم رادیو چیز دیگریست. از نگاه من رادیو مانند یک روستای زیباییست که اهالی آن همه همدیگر را به خوبی میشناسند ما در رادیو مانند یک خانوادهایم در رادیو جوان بودیم بعضیهایمان با هم ازدواج کردیم بزرگ شدن بچه همکارانمان را دیدیم و خلاصه در رادیو زندگی کردیم. سرعت بالای انتقال پیام و برنامه سازی در رادیو امکان استفاده موثر از این رسانه در خلال کار و فعالیت روزانه از ویژگیهای شاخص رادیوست که همچنان در میان انبوه رسانههای متعدد میتواند این رسانه گرم را همچنان پرمخاطب نگه دارد.
او اضافه میکند: من به تشویق پدر مرحومم که خود اهل موسیقی و شعر و ادب بود با عنوان گزارشگر وارد رادیو جوان سپس بعد از یک سال با طرح ورزش در آینه ادبیات به عنوان سردبیر وارد رادیو ورزش که تازه افتتاح شده بود، شدم. در آن زمان رادیو ورزش خیلی مردانه بود و تعداد ما خانمها کم. در ابتدا با ساختن برنامههایی که مرتبط با رشته تحصیلیم ادبیات داشت رادیو را مشق میکردم ولی به مرور ورزش برایم موضوع جذابی شده بود و تهیه کنندگی برنامههای مختلف را برعهده گرفتم.
به گفته وی، در سال ۱۴۰۱ کانال تخصصی رادیو ورزش بانوان افتتاح شد؛ شبکهای که قطعاً با توجه به نیاز مخاطب میبایست خیلی زودتر راه اندازی میشد. پخش رقابتهای مختلف بانوان و ساخت برنامههای تخصصی ورزش بانوان در حوزه قهرمانی و همگانی از جمله اهداف این شبکه بوده و با برنامهسازی برای بانوان در سند تحول در آیندهای نه چندان دور شاهد رشد بیشتر این شبکه با کمک همکاران متخصص و حرفهای خواهیم بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید