وقتی فرمانده ارشد نظامی حزب الله با پوشش خبرنگار کانادایی وارد فلسطین اشغالی می‌شود

در جریان انتفاضه دوم یک خبرنگار کانادایی که در عین حال تابعیت لبنانی هم داشت تا وقایع جاری را پوشش دهد وارد کرانه باختری شد؛ خبرنگار کانادایی کسی نبود جز فوزی ایوب از فرماندهان ارشد نظامی حزب الله که حالا توانسته بود با این پوشش و به صورت آزاد در بخش‌های مختلف کرانه باختری تردد کند وی در طول حضور محرمانه‌اش در کرانه باختری توانست گردان‌های شهدای الاقصی را آموزش بدهد و اطلاعات مهمی را جمع آوری  و به ستاد فرماندهی حزب الله منتقل کند.
در جریان انتفاضه دوم یک خبرنگار کانادایی که در عین حال تابعیت لبنانی هم داشت تا وقایع جاری را پوشش دهد وارد کرانه باختری شد؛ خبرنگار کانادایی کسی نبود جز فوزی ایوب از فرماندهان ارشد نظامی حزب الله که حالا توانسته بود با این پوشش و به صورت آزاد در بخش‌های مختلف کرانه باختری تردد کند وی در طول حضور محرمانه‌اش در کرانه باختری توانست گردان‌های شهدای الاقصی را آموزش بدهد و اطلاعات مهمی را جمع آوری  و به ستاد فرماندهی حزب الله منتقل کند.
کد خبر: ۱۴۹۹۰۱۸

به گزارش جام جم  آنلاین، پلیس محلی به دلایلی وی را بازداشت کرد اما شهید عماد مغنیه سریعا با ارسال پیام سری به یاسر عرفات خواستار وساطت وی برای آزادی نیرو مخفی حزب الله شد و سرانجام وی آزاد شد اما بار دیگر توسط تشکیلات خودگردان در کرانه باختری بازداشت شد و باز هم یاسر عرفات با تماسی وی را آزاد کرد اما سرانجام نیروهای اسرائیلی که به خبرنگار کانادایی بودن وی شک کرده بودند ، خودشان به محل حضور فوزی ایوب یورش بردن و وی را بازداشت کردند.

وی در سال ۲۰۰۴ در جریان تبادل اسرا بین صهیونیست‌ها و حزب الله آزاد شد و در سال ۲۰۱۴ در نبرد با تکفیری‌ها در سوریه به شهادت رسید.

شهید فوزی ایوب در خاطراتش از دوران مقاومت دربرابر صهیونیست‌ها در جنوب لبنان می‌گوید: در یکی از روزهای اشغال جنوب لبنان توسط صهیونیست‌ها ماموریتی از جانب مقاومت به من داده شد تا یکی از تانک‌های اسرائیلی را که امنیت گشتی‌های صهیونیست را تامین می‌کرد، نابود کنم. من تنها با دو موشک ضد تانک به محل کمین رفتم. پس از رسیدن به محل کمین صبر کردم، اما خبری نشد و من چند دقیقه‌ای به خواب رفتم. در خواب حضرت زهرا (س) را دیدم که بشارت یک پیروزی بزرگ را در این عملیات به من داد.

او در ادامه گفت: هنگامی که بیدار شدم، تانک اسرائیلی را در برابر خودم دیدم. دستور حمله به آن تانک از سوی فرماندهی مقاومت صادر شد و من با هدف گیری دقیق به سوی تانک شلیک کردم. اما پس از شلیک موشک دیدم که موشک منحرف شد و به خانه مجاور تانک اصابت کرد. فرمانده تانک هم پس از شلیک موشک هوشیار شد و کمی تانک را عقب برد.

من از اصابت نکردن موشک به تانک تعجب کردم و منتظر شدم که دوباره تانک در برد موشک‌های من قرار بگیرد. همین که تانک را دیدم، موشک دوم را به سوی آن شلیک کردم، اما بازهم موشک دوم منحرف شد و به خانه مجاور تانک اصابت کرد.

شهید فوزی ایوب ناراحت از عدم اصابت موشک‌ها به مقر حزب‌الله برگشت، اما فرمانده شهید با او برخوردی داشت که او را به تعجب واداشت، او این برخورد را این‌گونه شرح داد: هنگامی که به اتاق عملیات حزب‌الله رسیدم، فرمانده به سرعت به سوی من آمد و من را در بغل گرفت، من به فرمانده گفتم که چرا این‌طوری از من استقبال می‌کنی، من عملیات را با شکست مواجه کردم

او جواب داد که منزلی که موشک تو به آن اصابت کرد، محل تجمع ۱۱ سرباز اسرائیلی بود و همه آن سربازها با موشک تو کشته شدند. رسانه‌های حزب الله پس از عملیات من نوشته بودند که سربازان حزب الله مانند اشباح هستند و منزلی را هدف قرار دادند که پناهگاه سری سربازان اسرائیلی بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها