استاندار کهگیلویه و بویراحمد؛

کاهش ۶۰درصدی شمار جانباختگان سفر‌های نوروزی

یدالله رحمانی،استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت:شمار جانباختگان سفر‌های نوروزی در سال جاری نسبت به مدت مشابه پارسال در استان ۶۰درصد کاهش یافته است.
یدالله رحمانی،استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت:شمار جانباختگان سفر‌های نوروزی در سال جاری نسبت به مدت مشابه پارسال در استان ۶۰درصد کاهش یافته است.
کد خبر: ۱۴۹۸۷۴۶

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یدالله رحمانی در دیدار با دکتر اسکندر مومنی وزیر کشور افزود: تعطیلات نوروز امسال پنج نفر و مدت مشابه سال گذشته ۱۲ نفر بر اثر حوادث در کهگیلویه و بویراحمد جان خود را از دست دادند.

وی تصریح کرد: تعطیلات نوروز امسال شمار سوانح رانندگی ۱۷درصد، تصادفات جرحی ۴۲ درصد و مصدومان حوادث رانندگی نوروز امسال ۵۲ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: کاهش خسارت‌های حوادث در استان در حالی است که میزان تردد خودرو‌ها در ایام نوروز امسال ۸.۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته در افزایش داشته است.

رحمانی خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی پویش نه به تصادف، بهرفت و پویش شش دونگ برانید و مدیریت و هدایت‌های انجام گرفته و نظارت و کنترل‌های لازم، حوادث و تلفات رانندگی با مشارکت مردم و مسافران نوروزی با وجود افزایش تردد‌ها کاهش چشمگیری یافت.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۱۸ دستگاه اجرایی اعضای اصلی خدمات سفر نوروزی بودند، عنوان کرد: کمیته‌های ۱۰ گانه ستاد خدمات سفر به صورت میدانی مسائل را مدیریت و هدایت کردند.

رحمانی شمار گردشگرانی که کهگیلویه و بویراحمد را به عنوان مقصد سفر‌های نوروزی خود انتخاب کردند را ۶۹۲ هزار نفر اعلام کرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد دیدار‌های جداگانه با معاون وزیر کشور، معان توسعه منابع انسانی، معاون پارلمانی و مدیرکل سرمایه انسانی وزارت کشور داشت و در خصوص جذب اعتبارات تملک دارایی سرمایه ملی استان با اولویت بخش‌های آب و راه و وضعیت اعتبارت ملی استان درلایحه بودجه ۱۴۰۴ به تشریح مسائل پرداخت.

تلاش برای تسهیل مسیر توسعه زیرساخت‌ها

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل در این استان، تاکید کرد که تحقق این امر نیازمند توجه ویژه و تخصیص اعتبارات بیشتر از سوی دولت است تا بتوان گام‌های موثری برای بهبود وضعیت حمل و نقل و تسهیل دسترسی‌ها برداشت.

رحمانی در دیدار با مشاور اجتماعی وزیر راه و شهرسازی خواستار توجه ویژه و تخصیص اعتبار خاص دولت برای توسعه زیرساخت‌های استان شد.

وی اظهار کرد: ایجاد بستر‌های لازم در خصوص زیرساخت‌های حمل و نقل موجب رغبت و تشویق سرمایه‌گذاران برای فعالیت در استان خواهد شد.

در این نشست مباحث کلیدی در زمینه توسعه زیرساخت‌ها و بهبود شرایط زندگی در این استان مطرح شد، موضوعاتی از جمله اتصال مرکز استان به آزادراه شیراز-اصفهان، اتصال راه‌آهن به استان و بهبود فرودگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

نظری مشاوراجتماعی وزیر راه و شهرسازی در این دیدار بر اهمیت همکاری‌های بین‌دستگاهی، بر لزوم توجه به نیاز‌های خاص استان کهگیلویه و بویراحمد و بهره‌مندی از ظرفیت‌های محلی تأکید کرد.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل نه تنها بستر رشد و رونق اقتصادی را در استان فراهم می‌کند بلکه لازمه توسعه پایدار در کشور و به تبع آن استان است.

رحمانی با اشاره به تدوین سند راهبردی توسعه کهگیلویه و بویراحمد، ابراز کرد: یکی از محور‌های مهم در جهت تحقق سند راهبردی توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل استان است.

وی با تاکید بر اینکه رشد اقتصادی از مسیر سرمایه‌گذاری برای تولید می‌گذرد، عنوان کرد: نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» به عنوان یک نقشه راه است و به این معناست که دولت بستر سرمایه‌گذاری و رفع موانع تولید را مهیا کند.

رحمانی تاکید کرد: تسهیل‌گری در راستای حمایت از بخش خصوصی یکی از مهم‌ترین راهبرد‌های دولت چهاردهم است و این مهم در کهگیلویه و بویراحمد با توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل تحقق‌پذیرمی شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها