افزایش دو درصدی تردد بین استانی در محور‌های مواصلاتی البرز در ایام نوروز

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت: همزمان با آغاز طرح سفر‌های نوروزی و در بازه زمانی ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین امسال بیش از ۱۲ میلیون خودرو در محور‌های مواصلاتی البرز تردد داشتند.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت: همزمان با آغاز طرح سفر‌های نوروزی و در بازه زمانی ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین امسال بیش از ۱۲ میلیون خودرو در محور‌های مواصلاتی البرز تردد داشتند.
کد خبر: ۱۴۹۸۱۳۳

به گزارش جام جم البرز، علی زندی فر اظهار کرد: براساس ثبت ۵۵ دستگاه سامانه‌های تردد شمار بر خط در محور‌های مواصلاتی البرز و همزمان با آغاز سفر‌های نوروزی تردد ۱۲ میلیون و ۵۷۵ هزار و ۸۶۱ خودرو در محور‌های مواصلاتی البرز ثبت شده است.

زندی فر افزود: در این بازه زمانی ورود ۶ میلیون و ۲۷۶ هزار و ۵۹۳ خودرو به محور‌های مواصلاتی البرز ثبت شده که این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل دو درصد کاهش داشته است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز با اشاره به اینکه در این مدت از محور‌های مواصلاتی البرز ۶ میلیون و ۲۹۹هزار و ۲۶۸ خودرو خارج شده، افزود: خروجی خودرو از محور‌های مواصلاتی البرز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته نیز ۴/۴ درصد افزایش داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز تصریح کرد: در مجموع تردد بین استانی در محور‌های مواصلاتی البرز در مقایسه با سال گذشته در این بازه زمانی با افزایش دو درصدی تردد مواجه بودیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها