مدیرکل غله و بازرگانی استان کرمانشاه؛

کارخانه‌های آرد کرمانشاه درجه‌بندی می‌شوند

مدیرکل غله و بازرگانی استان کرمانشاه گفت: کارخانه‌های آرد کرمانشاه درجه‌بندی می‌شوند تا با ایجاد رقابت، کیفیت آرد و نان ارتقا یابد. تخصیص سهمیه گندم نیز بر اساس این رتبه‌بندی انجام خواهد شد.
کد خبر: ۱۴۹۵۵۲۰

جام جم آنلاین؛ علی ملکشاهی، مدیرکل غله و بازرگانی استان کرمانشاه از اجرای طرح درجه‌بندی کارخانه‌های آرد استان خبر داد.وی هدف این اقدام را ایجاد رقابت در بهبود تولید کمی و کیفی آرد عنوان کرد و افزود: به‌روزرسانی خطوط تولید و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، نقش مهمی در افزایش کیفیت آرد و نان و در نتیجه رضایتمندی مردم خواهد داشت.

 
مدیرکل غله و بازرگانی استان کرمانشاه با اشاره به ظرفیت تولید آرد در استان گفت: در حال حاضر، سالانه بیش از ۲۵۰ هزار تن آرد موردنیاز واحدهای خبازی و صنعتی، از طریق ۱۳ کارخانه فعال تأمین می‌شود. وی همچنین تأکید کرد: بر اساس دستورالعمل‌های شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران، تخصیص سهمیه گندم به کارخانه‌ها بر اساس نتایج درجه‌بندی انجام خواهد شد و کارخانه‌های درجه‌یک، سهم بیشتری از تولید آرد استان را دریافت خواهند کرد.
newsQrCode
برچسب ها: کرمانشاه نان آرد
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ربع قرن با رادیو جوان

با وحید اسدی، مدیر رادیو جوان درباره رویکرد‌های جدید این رادیو در ۲۸ سالگی تأسیس آن گفتگو کردیم

ربع قرن با رادیو جوان

نیازمندی ها