به گزارش جام جم آنلاین تهران، در این جلسه که به ریاست ابوالفضل زمانی نژاد سرپرست فرمانداری فیروزکوه و با حضور سرپرست حوزه سیاسی فرمانداری، رئیس شورای شهر فیروزکوه و دیگر اعضا برگزار شد، آخرین جزییات وضعیت اتباع خارجی در شهرستان فیروزکوه بررسی شد.
ابوالفضل زمانی نژاد ضمن مرور اقدامات صورت گرفته در شهرستان،در خصوص اهمیت ساماندهی و موضوعات اجتماعی و فرهنگی اتباع خارجی توضیحاتی را ارائه کرد.
وی همچنین ضمن تاکید بر رعایت قوانین و مقررات توسط کارفرمایان در خصوص عدم بکارگیری اتباع غیرمجاز افزود: اتباع و مهاجرین دارای مدارک معتبر اقامتی و کاری باید در مشاغل مجاز به فعالیت بپردازند، با کارفرمایانی که اقدام به بکارگیری اتباع خارجی غیر مجاز نموده اند برخورد خواهد شد.
در پایان سرپرست فرمانداری فیروزکوه با بیان اینکه نظارت جدی بر حضور و فعالیت اتباع خارجی در شهرستان فیروزکوه ضرورت دارد بر تشکیل بانک اطلاعاتی جامع تاکید کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با رهبر ارکستر و مدیر پروژه کنسرت ارکستر مجلسی فیلارمونیک سنتپیترزبورگ
عضو سرشناس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگو با روزنامه «جامجم» مطرح کرد