به گزارش جامجمآنلاین از فارس از یاسوج، با شروع فصل سرما و در آستانه کوچ پرندگان، خطر شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بیش از هر زمان دیگری احساس میشود که میطلبد اقدامات لازم توسط دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد صورت گیرد.
در همین خصوص مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: طی دو سال اخیر هیچ کانون آنفلوآنزای فوق حادی نداشتیم، اما سالهای گذشته در دنا، بویراحمد و کهگیلویه درگیر آنفلوآنزای پرندگان بودیم.
وی بیان کرد: مشکل ما فروشندگان دوره گردی هستند که چند کانونی که سالهای گذشته به آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان دچار شدند براثر ورود مرغ زنده از سایر استانها بود و که استان ما را با مشکل جدی مواجه کرده بود و تهدید جدی به شمار میرود.
این مسئول عنوان کرد: ۱۵۶ واحد مرغداری در سطح استان وجود دارد که دامپزشکی و جهاد کشاورزی نظارت و کنترل را تشدید و پایشها را افزایش دهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور بررسی کرد
بهروز سلطانی در گفتوگو با «جامجم» آنلاین:
گلستان جعفریان معتقد است نقش زنان در جنگ و مقاومت هنوز به اندازه کافی در ادبیات دیده نشده است