۴ شهید و ۶ زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به خانه‌ای در جنوب لبنان

حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به «بیت لیف» در جنوب لبنان ۱۰ شهید و زخمی بر جای گذاشت.
کد خبر: ۱۴۸۴۴۵۳

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شهاب نیوز، ارتش رژیم صهیونیستی بار دیگر آتش‌ بس در جنوب لبنان را نقض کرده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های لبنانی ارتش رژیم صهیونیستی خانه‌ای در شهرک «بیت لیف» واقع در جنوب لبنان را هدف حمله هوایی قرار داده است.

این رسانه‌ها اعلام کردند که در پی این حمله صهیونیست‌ها، ۴ نفر به شهادت رسیده و ۶ نفر نیز زخمی شده‌اند.

گفتنی است پس از ماه‌ها کشمکش بالاخره آتش‌بس در لبنان از ساعت ۰۴:۰۰ بامداد روز چهارشنبه ۷ آذرماه به وقت بیروت (۰۵:۳۰ به وقت تهران) اجرایی شد.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی تاکنون ده‌ها بار توافق آتش‌بس را نقض کرده و نقاط مختلفی از جنوب لبنان را هدف حملات توپخانه‌ای و هوایی قرار داده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها