رئیس رسانه ملی:

سلام خبرنگار یکی از برنامه‌های دوران تحول سازمان صدا و سیماست

رئیس رسانه ملی گفت: در دوره تحول ماموریت اصلی حوزه خبر، به دست گرفتن روایت اول، عقب نماندن از رویداد‌ها و پوشش دقیق تحولات بود که به نظرم برنامه سلام خبرنگار یکی از مصادیق آماده باش خبری است.
رئیس رسانه ملی گفت: در دوره تحول ماموریت اصلی حوزه خبر، به دست گرفتن روایت اول، عقب نماندن از رویداد‌ها و پوشش دقیق تحولات بود که به نظرم برنامه سلام خبرنگار یکی از مصادیق آماده باش خبری است.
کد خبر: ۱۴۸۳۱۹۴

به گزارش جام جم آنلاین، پیمان جبلی رئیس سازمان صداسیما با حضور در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر گفت: این برنامه یکی از برنامه‌های دوران تحول سازمان صدا و سیماست، در این دوره ماموریت اصلی حوزه خبر، به دست گرفتن روایت اول و عقب نماندن از رویدادها و پوشش دقیق تحولات بود که به نظرم برنامه سلام خبرنگار یکی از مصادیق آماده باش خبری است و در این زمینه پیشتاز بوده است.

وی ادامه داد: برنامه سلام خبرنگار، پیش از آنکه رویدادی صورت گیرد  به استقبال رویداد و خبرها می‌رود، پا به کار بودن همکاران در حوزه خبر که شاهد آن هم بودم یکی از مصادیق تحول خبر در سازمان صداسیما است و برنامه سلام خبرنگار یک برنامه موفق بوده است.

رئیس سازمان صداسیما تصریح کرد: ما در دوران تحول به سر می‌بریم تحول در حال اتفاق افتادن است، تحول به معنای تغییرات قابل توجه است و در سند تحول سازمان صداسیما به اولویت تحول محتوایی اشاره شده است. در حوزه سیاسی این مفهوم خاص خود را دارد ما به عنوان رسانه ملی در دوران تحول دو شعار مهم که نخست هویت و دیگری عدالت است را در دست داریم و حرکت می‌کنیم.

جبلی بیان کرد: حوزه سیاسی در تحقق هر دو شعار می تواند موفق باشد و خوشبختانه موفق هم بوده است ما در میانه ارتباط بین مردم و دولت هستیم. رسانه به عنوان یک میانجی میان مسئولان و عموم جامعه در حال حرکت است ما وظیفه خود را در گزارش دادن تعریف نمی‌کنیم بلکه خودمان را در جامعه مسئول مطالبات می دانیم.

وی گفت: تحول با توسعه و تغییر فرق می‌کند و توسعه و تغییر می‌تواند مقدمه تحول باشد آنچه که در تحول وجود دارد ایجاد یک نوع فرهنگ است و باید پذیرش این تحول در مجموعه رسانه، بدنه همکاران صداسیما و عموم مخاطبان رسانه ملی وجود داشته باشد.

جبلی اضافه کرد: رویکرد سند محور معاونت سیاسی سازمان صداسیما  تاکید بر این دارد که نمی توان از مسائل جامعه چشم پوشی کرد. اسناد بالادستی که راهنمای اصلی تحول است بسیار مهم اسد ،در سند تحول معاونت سیاسی به سند محوری به درستی توجه شده چرا که اسناد راه خروجی از بن بست ها را نشان می دهند در برنامه هفتم برای موضوعات مختلف قانون وضع شده و یکی از مطالبات من از همکاران در معاونت سیاسی پیگیری الزامات اجرای برنامه هفتم است چراکه برنامه هفتم الگوی حرکت کشور در پنج سال آینده است و تلاش شده با عقل جمعی در نظام مشکلات موجود برطرف شود.

رئیس سازمان صداسیما بیان کرد: آنچه در برنامه هفتم آمده و باید محقق شود تا مشکلات جامعه برطرف شود، مطالبه سند محور و به دست گرفتن روایت اول است که هر دو این موارد باید همراه با صبر و تحمل باشد.

تشکر رئیس رسانه ملی از جامعه خبری که در روزهای سخت جنگ لبنان کنار مردم لبنان بودند

در ادامه این برنامه ارتباط زنده‌ای با حسینی بای خبرنگار مستقر در لبنان صورت گرفت؛ جبلی در این زمینه گفت: زمانی که تصمیم گرفتیم همکاران را به لبنان اعزام کنیم آقایان حسینی بای، مهتری و دلاوری بدون لحظه ای تردید با نوعی شوق و ذوق پذیرفتند و من خداقوت می‌گویم که باتوجه به شرایط جنگی که در لبنان وجود دارد در آن‌جا حضور دارید و لحظات منطقه را دقیق گزارش می دهند چرا که من هم این لحظات را در سال های گذشته تجربه کرده ام.

جبلی افزود: موضوعات آتش بس در این چند روز اخیر مطرح شد و باتوجه به این که ۳۰ الی ۴۰ روز گذشته بود و این همکاران عزیز ما که اعزام شدند و ما به دوستان در حوزه معاونت سیاسی و معاونت استان‌ها گفتیم که اگر همکارانی هستند که تمایل دارند اعلام آمادگی کنند ده‌ها نفر از همکاران خانم و آقا در معاونت سیاسی صداوسیما برای اعزام به لبنان اعلام آمادگی کردند

رئیس سازمان صداسیما بیان کرد: روزهای اول طوفان الاقصی بسیاری از همکاران ما در سازمان صداسیما داوطلب شدند که اعزام شوند، امروز ما با همکاران شجاع و پا به کار و بسیار با روحیه در معاونت سیاسی و دیگر معاونت‌ها همکار هستیم چرا که در مواقع خطر و بحران فقط با یک مسئله روبرو هستیم که کدام یک از همکاران را اعزام کنیم چرا که تعداد داوطلبان در صحنه بسیار زیاد هستند.

جبلی در پایان گفت: باتوجه به شرایط منطقه باید یک تصمیم‌گیری در اعزام‌ها صورت گیرد، همکاران ما با توجه به بمباران در لبنان و شرایط خاصی که وجود دارد شجاعانه حضور پیدا می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها