به گزارش جام جم آنلاین،دبیر سومین جشنواره گردو گفت: این جشنواره با هدف معرفی توانمندیهای کلور به ویژه محصول گردو برگزار شد تا در کنار جاذبههای گردشگری و آب و هوای بکر و بینظیر بتوانیم این محصول را به عنوان برند منطقه بیشتر برای هموطنان معرفی کنیم.
حسن شهسواری تصریح کرد: بخش شاهرود و شهر کلور دارای شاخصههای خاص در پوشش مردم، زبان تاتی و سایر جذابیتها است که در فصول مختلف گردشگران بیشماری به این منطقه سفر میکنند و با برگزاری سومین جشنواره گردو تلاش کردیم تا در سطح ملی این منطقه را معرفی و به ثبت ملی این رویداد گردشگری کمک کنیم.
وی گفت: ۲۵ غرفه در این رویداد دایر شده بود تا انواع محصولات تولیدی از گردو اعم از حلوای مخصوص، نان و فطیر محلی به مردم عرضه شده و در کنار آن تولیدکنندگان صنایع دستی و دستبافت نیز بتوانند تولیدات متنوع خود را ارائه کنند.
شهردار کلور نیز گفـت:این جشنواره فضایی با نشاط اجتماعی را برای گردشگران و اهالی فراهم کرد تا ساعاتی از روز خود را به دور از استراس و درگیری در قالب این جشنواره سپری کنند تا نشاط و سرزندگی در بین مردم تزریق شود.
وی به وجود استخر معیشتی کلور در کنار پارک پایین دست این منطقه اشاره کرد و یادآور شد: این استخر در کنار فضای سبز، شرایط خوبی را مهیا کرده تا هموطنان و گردشگران بتوانند از ظرفیت این منبع عظیم آبی برای انجام تفریحات سالم استفاده کنند.
شهردار کلور بیان کرد: در سالهای اخیر برای بهسازی و زیباسازی این منطقه ۴۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
وحید کنعانی نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت: باید در سریعترین زمان پژوهشکده تحقیقاتی محصول گردو در شهر کلور راهاندازی شود.
محمدیادیب افزود: در سالی که مزین به «جهش تولید با مشارکت مردم» است ما با برگزاری جشنوارههای متنوع سعی داریم تا با مشارکت مردم و خود اهالی زمینه و بستری را برای جهش تولید و رونق اقتصادی مهیا کنیم تا اهالی بتوانند در حوزه اقتصادی تحول جدی را نیز شاهد باشند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل خاطرنشان کرد: برگزاری بازیهای بومی، محلی و آیینها و سنن متنوع از بخشهای دیگر این رویداد است که در مناطق مختلف استان نیز با استقبال خوبی از سوی شرکتکنندگان روبهرو شده که قطعا در هفتههای آینده شاهد برگزاری جشنواره به (هیوا) در شهر گیوی، انار در نمهیل و گرمی و سایر جشنوارههای منطقهای خواهیم بود که در روزهای آینده شاهد برگزاری آن با مشارکت جدی مردم خواهیم بود.
در این مراسم از خانواده علی عبدلی محقق و پژوهشگر عرصه فرهنگ بومی از دیار کلور با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد تا یاد و خاطره این پژوهشگر و محقق اهل کلور در سطح ملی گرامی داشته شود.
در این مراسم همچنین از لوح ثبتی این رویداد در سطح ملی با حضور مسئولان استانی و محلی رونمایی شد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد