به گزارش جام جم آنلاین البرز،سیدرضا سیدآقازاده معاون امور بینالملل اتاق بازرگانی البرز در حاشیه اختتامیه سومین نمایشگاه جهانی صنایعغذایی کشور هند (WORLD FOOD INDIA ۲۰۲۴) که به مدت چهار روز در شهر دهلی نو برگزار شد، بیان کرد: در این نمایشگاه بازرگانان، شرکتهای تجاری و تولیدکنندگان ۹۰ کشور جهان محصولات خود را عرضه کردند و بیش از یکهزار و ۲۰۰ غرفه در این رویداد مهم دایر شد.
معاون بینالملل اتاق بازرگانی البرز افزود: در این رویداد مهم آخرین توانمندیهای واحدهای صنعتی کشورهای مختلف جهان از جمله ایران در زمینه صنعت غذا به نمایش گذاشته شد.
وی با اشاره به میزبانی ۱۰ شرکت ایرانی در عرصه ۱۸۰ متری پاویون کشورمان در این رویداد مهم صنعت غذا در کشور هند بیان کرد: در غرفههای شرکتکنندگان ایرانی محصولاتی در زمینه شیرینی و شکلات، بیسکویت و نوشیدنی، ماکارونی، آجیل و خشکبار به ویژه خرما و پسته ایرانی از تولیدات استانهای تهران، البرز، کرمان، بوشهر، سیستانوبلوچستان ارائه شد.
معاون بینالملل اتاق بازرگانی البرز تاکید کرد: روزانه بازدیدکنندگان زیادی با حضور در پاویون جمهوری اسلامی ایران با ظرفیتهای تولیدی و صنعتی کشورمان در بخشهای مختلف حوزه صنایع غذایی آشنا شدند که در جریان این بازدیدها بیش از ۲۰۰ دیدار تخصصی میان نمایندگان ما و فعالان اقتصادی دیگر کشورها برگزار و در خصوص راهکارهای توسعه صادرات و واردات میان طرفین و رفع موانع آن گفتگو شد.
وی در ادامه افزود: با توجه به عرضه نمونههایی از تولیدات جدید و متنوع صنایعغذایی و جایگاه مطلوب فروش محصولات ایرانی در بازار هند، برای تشریح این ظرفیتها دیدارهایی با مقامات سیاسی و عالیرتبه این کشور از سوی رئیس اتاق بازرگانی البرز با سفیر جمهوری اسلامی در دهلینو، رئیس فدراسیون صادرکنندگان هند و نائب رئیس اتاق بازرگانی PHD این کشور صورت گرفت.
وی تاکید کرد: تجار و فعالان اقتصادی از کشورهای آفریقایی، جنوب شرق آسیا و چند کشور اروپایی متقاضی توسعه روابط اقتصادی با شرکتهای ایرانی نیز ضمن بازدید از غرفههای نمایشگاهی پاویون استان البرز، در خصوص فرصتهای صادراتی کشورمان و زمینه همکاری و سرمایهگذاری در پروژههای مختلف گفتگو کردند.
سومین نمایشگاه جهانی هند در شهر دهلینو از ۲۹ شهریورماه امسال آغاز شد و پس از ۴ روز برگزاری در یکم مهرماه به کار خود پایان دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد
نادر قدیانی معتقد است به جای حمایت مستقیم از ناشر مخاطب یا نویسنده، باید از ترویج کتابخوانی در مدارس حمایت کرد