جریمه سزای قاچاقچی کالا

مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس از محکومیت قاچاقچی دستگاه تصفیه آب خبر داد.
کد خبر: ۱۴۷۲۲۵۵

جریمه سزای قاچاقچی کالا

به گزارش جام جم آنلاین،غلامرضا سالاری گفت: پرونده کشف دستگاه تصفیه آب قاچاق به ارزش یک میلیارد و ۳۶۸ میلیون ریال از یک خودرو در شعبه سوم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان شیراز رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا‌های قاچاق کشف شده، متخلف را به پرداخت یک میلیارد و ۳۶۹ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
سالاری گفت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان کوار در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا، هنگام بررسی خودرو‌ها در محور کوار-شیراز، متوجه خودروی حامل بارقاچاق شدند و گزارش آن را برای بررسی به تعزیرات حکومتی فارس ارسال کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها