به گزارش جام جم آنلاین،غلامرضا سالاری گفت: پرونده کشف دستگاه تصفیه آب قاچاق به ارزش یک میلیارد و ۳۶۸ میلیون ریال از یک خودرو در شعبه سوم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان شیراز رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای قاچاق کشف شده، متخلف را به پرداخت یک میلیارد و ۳۶۹ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
سالاری گفت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان کوار در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا، هنگام بررسی خودروها در محور کوار-شیراز، متوجه خودروی حامل بارقاچاق شدند و گزارش آن را برای بررسی به تعزیرات حکومتی فارس ارسال کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
وزیر اسبق خارجه لبنان در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان از پیامدهای ناگوار قاچاق حیات وحش برای محیط زیست کشور گزارش میدهد
یوسف افشارنیا در گفتوگو با «جامجم» از تدابیر و تمهیدات این استان برای پیادهسازی رویداد «ایران جان» گفت
دکتر منصوری لاریجانی معتقد است زنان در قرآن منشأ سکینه، یعنی آرامش، امنیت و ثبات معرفی شدهاند