به گزارش جام جم آنلاین،عطاء اله اکبری با بیان اینکه این اراضی در قالب ۱۹ پرونده با تلاش نیروهای یگان حفاظت آزادسازی و به بیت المال بازگردانده شد، افزود: شهرستان میرجاوه دارای بیشترین سطح رفع تصرف اراضی استان در این مدت بود.
وی تصریح کرد: شهروندانی که قصد خرید ملک در هر نقطه از شهرهای سیستان و بلوچستان را دارند ابتدا از ادارهکل راه و شهرسازی در مرکز استان و ادارات راه و شهرسازی شهرستانهای مختلف استعلام کنند تا در دام اشخاص زمین خوار و سودجو گرفتار نشوند، چرا که هرگونه خرید، فروش، انعقاد قرارداد و تغییر شکل زمینهای ملی و دولتی جرم محسوب شده و پیگرد قضایی دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان افزود: تیمهای گشت و مراقبت یگان حفاظت اراضی سیستان و بلوچستان به صورت پیمایش روزانه در حال گشت زنی برای رصد اراضی ملی و دولتی زیر پوشش هستند و در صورت مشاهده موارد مربوط به تصرف این اراضی اقدامات قانونی لازم را انجام میدهند.
اکبری خاطر نشان کرد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف و زمین خواری با ارسال پیامک به شماره ۳۰۰۰۴۱۷۲۵ و یا شماره گیری تلفن گویای چهار رقمی ۱۶۵۶، هرگونه دخل و تصرف و یا تعرض و دخالت در اراضی ملی و دولتی را به یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی استان اعلام کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان