بندرعباس صاحب تفرجگاه جدید می‌شود

بندرعباس صاحب تفرجگاه جدید می‌شود
شهردار بندرعباس گفت: تفرجگاه جدید شهر بندرعباس با وسعت ۲۵ هزار متر مربع در کوهستان پارک پنجه علی ساخته می‌شود.
کد خبر: ۱۴۵۵۸۲۸

هرمزگان-جام جم انلاین-شهردار بندرعباس گفت: تفرجگاه جدید شهر بندرعباس با وسعت ۲۵ هزار متر مربع در کوهستان پارک پنجه علی ساخته می‌شود.

مهدی نوبانی در مراسم آغاز ساخت این تفرجگاه افزود: تلاش می‌شود این مجموعه تفریحی و تفرجگاه با اعتبار ۲۸ میلیارد تومان تا قبل از پایان سال به بهره برداری برسد.

وی گفت: در این تفرجگاه آبنمای موزیکال و آبراهه‌هایی طراحی شده که استراحتگاه‌های خانوادگی در کنار آن ساخته می‌شود و از این نظر منحصر به فرد است.

نوبانی افزود: همچنین در این تفرجگاه بازارچه‌های صنایع دستی و غرفه‌های خدمات گردشگری در نظر گرفته شده است.

شهردار بندرعباس گفت: مسیر پیاده روی، دوچرخه سواری و وسایل بازی کودکان نیز برای این تفرجگاه در نظر گرفته شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها