معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت:

محور‌های اردبیل- آستارا و خلخال - پونل مسدود است

همه راه‌های استان درگیر بارش سنگین برف و کولاک هستند و اولویت بازگشایی با راه‌های اصلی و فرعی استان است.
کد خبر: ۱۴۴۰۷۷۷

به گزارش جام جم آنلاین، آیدین هاشمی با اشاره به بارش سنگین برف که از روز گذشته در مناطق مختلف استان آغاز شده است، گفت: به علت بارش سنگین برف و کولاک شدید محور‌های اردبیل- آستارا و خلخال - پونل مسدود است و در گردنه‌ها و محور‌های کوهستانی هم باد و کولاک شدید گزارش شده است.

وی اظهار کرد: ۴۰۰ راهدار در قالب ۸۰ اکیپ راهداری با استفاده از ۳۰۰ دستگاه ماشین‌آلات در راه‌های استان حضور دارند و اقدام به بازگشایی راه‌های ارتباطی استان می‌کنند.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل تصریح کرد: اولویت بارگشایی راه‌های اصلی و فرعی است و در ادامه راه‌های روستایی بازگشایی خواهد شد.

هاشمی به شهروندان توصیه کرد حتما از سفر‌های غیرضروری خودداری کرده و در صورت ضرورت تجهیزات کامل زمستانی به ویژه زنجیر چرخ را به همراه داشته باشند و قبل از سفر با شماره ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌های استان تماس بگیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها