جام جم آنلاین؛ سرهنگ شهرام کسانی اظهار داشت: پس از تماس با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر پیدایش شیء مشکوک به مهمات جنگی در روستای “دره ژاله سفلی”، تیمی از ماموران به سرعت در محل حاضر شدند.
وی ادامه داد: پس از حضور ماموران پاسگاه ازگله در محل، شخصی به آن ها مراجعه و عنوان کرد حین شخم زدن زمین کشاورزی به یک شیء فرسوده و مشکوک به مهمات جنگی برخورد کردم.
سرهنگ کسانی تصریح کرد: در بررسی های به عمل آمده از سوی ماموران، یک قبضه گلوله خمپاره ۱۲۰ عمل نکرده متعلق به دوران دفاع مقدس کشف شد.
رئیس پلیس ثلاث باباجانی در پایان با اشاره به انجام هماهنگی لازم برای انتقال و خنثی سازی مهمات کشف شده، از تشکیل پرونده ای در این خصوص خبر داد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد