تنظیم۳۰۰۰سنداجاره موقوفات در گلستان
رییس اداره حقوقی و ثبتی خبر داد؛

تنظیم۳۰۰۰سنداجاره موقوفات در گلستان

مدیر کل ثبت اسناد استان کرمان:

حدنگاری موجب صیانت از موقوفات می‌گردد

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان در همایش استانی بررسی وضعیت تثبیت مالکیت موقوفات استان کرمان با اشاره به اهمیت صدور اسناد رسمی مالکیت، بر ضرورت تسریع در امر حدنگاری اراضی و املاک وقفی تاکید کرد.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان در همایش استانی بررسی وضعیت تثبیت مالکیت موقوفات استان کرمان با اشاره به اهمیت صدور اسناد رسمی مالکیت، بر ضرورت تسریع در امر حدنگاری اراضی و املاک وقفی تاکید کرد.
کد خبر: ۱۴۳۲۰۲۵

به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛ سیدمهدی هاشمی در این همایش که با حضور مدیر کل اسناد ثبتی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، مدیران کل و رؤسای ادارات ثبت اسناد و اوقاف استان در محل سالن اجتماعات اداره کل اوقاف و امور خیریه برگزار شد ضمن تبریک هفته بسیج گفت: تثبیت مالکیت به بقای عین موقوفه منجر می‌شود که این امر، مهم‌ترین نیت واقفین است.

 

وی افزود: با عنایت به نقش ویژه صدور اسناد حدنگار درحفظ و حراست از موقوفات، صدور اسناد مالکیت اراضی و املاک وقفی یکی از اولویت‌های اصلی این اداره کل است.

 

هاشمی، با بیان اینکه وقف مورد تاکید ویژه دین مبین اسلام است، اظهار داشت: قانون ثبت به تثبیت موقوفات نگاه ویژه‌ای دارد و اقدامات قابل توجهی در زمینه حدنگاری موقوفات استان صورت گرفته است.

 

او ادامه داد: قریب به ۱۴۰۰۰ رقبه فاقد سند در استان کرمان وجود دارد که ضرورت دارد به قید فوریت تعیین تکلیف و حدنگاری شود و این امر در گرو تدوین برنامه عملیاتی مشترک و رصد و پایش مستمر این نقشه راه است.

 

حجت الاسلام جلالی، مدیر کل اوقاف استان کرمان نیز ضمن قدردانی از اقدامات جهادی مجموعه ثبت استان کرمان در خصوص اتمام حدنگاری موقوفات تا پایان سال آینده ابراز امیدواری کرد.

 

بر اساس این گزارش، در خاتمه مراسم از رؤسای ادارات ثبت و اوقاف برتر استان در حوزه حدنگاری موقوفات تقدیر بعمل آمد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها