به گزارش جام جم آنلاین همدان و به نقل از روابط عمومی تعزیرات حکومتی استان همدان، مرضیه یونسی گفت: با توجه به نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی و افزایش تقاضا برای خرید اقلام مورد نیاز دانش آموزان از قبیل لوازم التحریر، لباس، کیف و کفش و همچنین هزینه مربوط به سرویس مدارس، و ضرورت نظارت بر بازار کالاهای مزبور، تعزیرات حکومتی استان به اجرای طرح نظارتی ویژه بازگشایی مدارس از ابتدای شهریور تا ۱۵ مهر همزمان با سراسر کشور اقدام می کند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: تعزیرات حکومتی استان در اجرای این طرح با راهاندازی گشتهای مشترک با هماهنگی دستگاههای نظارتی و بازرسیهای میدانی از اصناف برخورد سریع و قانونی با تخلفات احتمالی به ویژه گرانفروشی در محل اجرا می شود.
یونسی افزود: از ابتدای امسال تاکنون شعب تعزیرات حکومتی استان در مجموع سه بخش کالا و خدمات، بهداشت و درمان، قاچاق کالا و ارز به تعداد پنج هزار و ۷۵۷فقره پرونده رسیدگی و برای متخلفین بیش از یک هزار و ۱۷۶ میلیارد ریال محکومیت صادر شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان