
به گزارش جام جم آنلاین، شاخص کل بورس امروز با ۷۵۲۶ واحد کاهش تا رقم یک میلیون و ۱۹۵ هزار واحد سقوط کرد. این در حالی است که شاخص کل با معیار هم وزن توانست ۱۲۹۰ واحد افزایش یابد و تا رقم ۷۷۷ هزار و ۴۶۸ واحد صعود کند.
معاملهگران این بازار ۶۰۸ هزار معامله انجام دادند که ۵۷ هزار و ۲۷۹ میلیارد ریال ارزش داشت.
طی معاملات امروز ۱۰۴ نماد بورسی مثبت و ۲۲۴ نماد منفی بودند که از میان آنها صنایع پتروشیمی خلیج فارس، معدنی و صنعتی چادرملو و فولاد مبارکه اصفهان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.
در آن سوی بازار سرمایه شاخص کل فرابورس با ۴۸ واحد افزایش در رقم ۲۸هزار و ۴۹۰ واحد ایستاد.
در این بازار ۴۱۵ هزار معامله به ارزش ۴۷ هزار و ۳۰۹ میلیارد ریال انجام شد.
۱۷۰ نماد فرا بورسی مثبت و ۱۶۸ نماد منفی بودند که از میان آنها بهمن دیزل، شرکت آهن و فولاد ارفع و کشتیرانی دریای خزر نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی فرا بورس گذاشتند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد