با حکم شهردار تهران

جواد تاجیک، سرپرست سازمان بهشت زهراء شد

علیرضا زاکانی شهردار تهران در حکمی «محمد جواد تاجیک» از مدیران اهل اسلامشهر را به عنوان سرپرست سازمان بهشت زهرا (س) منصوب کرد.
کد خبر: ۱۳۷۷۸۹۰

متن حکم انتصاب به شرح زیر می باشد:

باسمه تعالی
جناب آقای محمد جواد تاجیک
نظر به تعهد، شایستگی و تجارب جناب عالی، به موجب این حکم به مدت یک سال به سمت مدیر عامل سازمان بهشت زهرا (س) و شهردار حرم مطهر امام خمینی (ره) ، منصوب می شوید.
امید است با استعانت از پروردگار متعال و در راستای تحقق چشم انداز «تهران؛ کلان شهر الگوی جهان اسلام» نسبت به برنامه ریزی برای اطمینان از حسن اجرای امور، حفظ منافع، سرمایه و اموال سازمان و ارتقای سطح کیفی خدمت رسانی به شهروندان، همه توان و تجربه خویش را به کار گیرید.
رجاء واثق دارم شاهد استمرار مسئولیت جناب عالی در سایه تحقق سیاست ها، اولویت ها و برنامه های ابلاغی باشم، توفیقات روزافزون شما را در ایفای کامل مسئولیت محوله از خداوند منان مسألت می نمایم.

گفتنی است؛ تاجیک که پیش از این به عنوان مشاور و دستیار شهردار تهران، فعالیت می کرد، یکی از اعضای هیات مدیره سازمان بهشت زهرا (س) است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها