به گزارش جام جم آنلاین، علیرضا یارقلی در گفتگو با مهر در مورد نوشیدنیهایی که در فصل گرم سال باید مصرف شود، اظهار داشت: در فصل گرم و خشک سال هستیم و باید نوشیدنیهای خنک و مرطوب استفاده کنیم.
وی افزود: نوشیدنیهای سکنجبین و ماءالشعیر طبی در تابستان توصیه میشود و آب میوهها نیز میتوانند کمک کننده باشند، البته تمامی این نوشیدنیها باز به میزان مشخص باید مصرف شود و نباید زیاده روی کنیم چون یکی از عوارض فصل گرم و خشک این است که معده را سرد میکنیم.
این متخصص طب سنتی به افزایش آمار مبتلایان کرونا اشاره و توصیه کرد در این ایام که کرونا به شدت در حال افزایش است گرمی جات بیش از حد و سیاه دانه استفاده نکنیم. همچنین مصرف بی رویه زنجبیل و دارچین میتواند عوارض داشته باشد و علائم ما را بدتر کند به همین دلیل بهترین توصیه این فصل نوشیدنیهای خنک است.
یارقلی گفت: در فصل تابستان مصرف میوه و سبزیجاتی مانند شاه توت، سیب گلاب، آلبالو، هندوانه، لیموترش تازه، کاهو، خیار، گشنیز، اسفناج، لبنیات مانند دوغ، ماست، پنیر و عرقیجات خنک مانند کاسنی، خرفه، بیدمشک و… توصیه میشود.
وی در خصوص غذاهای مفید فصل گرم نیز افزود: غذاهای پختنی آب پز حاوی کدو سبز، آلو، اسفناج، سبزیجات تازه و چاشنیهای ترش مانند آبغوره، آب لیمو، تمر هندی، رب به، رب انار، آب دوغ خیار، گوشتهای سفید مانند مرغ و ماهی آب پز یا کلم سرخ شده، سالاد، کاهو، شربت زرشک، انار، آب لیمو، آلبالو، ریواس، سکنجبین و به لیمو نیز توصیه میشود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گروسی: مشکل تیم روحی و روانی است
شاهین بیانی در گفتوگو با «جامجم»: