به گزارش جام جم آنلاین تهران،علیرضا صادقی شهردار فیروزکوه در گفتگو با خبرنگاران گفت: معبر 18 متری در گذشته بازگشایی شده و تردد بر روی آن جریان دارد و بحث روشنایی و رفع نواقص تابلو و علائم آن در بودجه امسال دیده شده و در ماه های آینده انجام خواهد شد.
وی افزود: مشکل اساسی عدم بهره برداری از این معبر به صورت یکطرفه، تقاطع آن با خط مثلث راه آهن است که این خط هم فرعی بوده و دایر نیست.
شهردار فیروزکوه گفت: مکاتباتی با راه آهن شمال با پیگیری و همکاری نماینده مجلس شورای اسلامی و فرماندار شهرستان داشتیم و امیدواریم مجوز اتصال همسطح دو طرف معبر اخذ گردد تا با رعایت ضوابط و قوانین پروژه معبر ادامه یابد.
صادقی اظهار داشت: پس از اتصال دو طرف معبر، پیگیر خواهیم بود تا با در نظر گرفتن شرایط ترافیکی شهر، یک طرفه شدن آن اجرایی گردد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کاظم اولیایی در گفتوگو با جامجم از رفتارهای خارج از ادب و فرهنگ بعضی فوتبالیستها انتقاد کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد