به گزارش جام جم آنلاین، با شیوع ویروس کرونا تغییراتی در خدماتدهی بانکها به مشتریان صورت گرفت و سعی شد تا اکثر خدمات از بستر آنلاین و به صورت غیرحضوری انجام شود.
در این بین، تمدید خودکار تاریخ انقضای کارت های بانکی بدون مراجعه به شعب بانکها در راستای کاهش حجم مراجعات به بانکها یکی از اقدامات بانک مرکزی و شبکه بانکی در روزهای گسترش ویروس کرونا بود.
اکنون براساس ابلاغیه بانک مرکزی به بانکها، تمدید خودکار تاریخ انقضای کارت های بانکی حداکثر تا پایان ماه جاری ادامه خواهد داشت و بعد از آن مشتریان باید حضوری به بانکها مراجعه و اقدام کنند.
بنابراین، از ابتدای تیرماه سال ۱۴۰۱ صاحبان کارتهای بانکی برای تمدید انقضای کارت خود باید به شعب بانکها مراجعه کنند و به صورت حضوری اقدامات لازم را انجام دهند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد