در ایالت ویسکانسین رخ داد؛

تیراندازی در آمریکا با ۲۰ زخمی

2کشته و یک مصدوم بر اثر تیراندازی در آمریکا

تیراندازی در ایندیانا آمریکا منجر به مرگ دو نفر و مصدومیت یک مامور شد.
کد خبر: ۱۳۶۶۷۶۹

به گزارش جام جم آنلاین از آسوشیتد پرس، این تیراندازی در حالی رخ دادکه یک افسر اداره پلیس ایندیانا آمریکا برای کمک به راننده ظاهرا سرگردان در جاده ایالتی ۱۳۵ متوقف و از خودرویش پیاده شد.

درهمان موقع یک خودروی دیگر نیز برای کمک متوقف شد. اما پس از خروج دو سرنشین خودروی دوم تیراندازی آغاز شد.

یک پلیس زخمی و دو نفر با شلیک گلوله کشته شدند. هویت قربانیان مشخص شده اما معلوم نیست عامل تیراندازی چه کسی است.

این در حالی است که تاکنون مقامات دولتی در مورد اینکه چه کسی تیراندازی کرده یا تیراندازی با چه هدف و انگیزه‌ای صورت گرفته، اظهارنظری نکرده اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها