به گزارش جام جم آنلاین، ناتالیا شوستوا، متخصص گوارش در روسیه گفت: اگر فردی به بیماریهای گوارشی حاد مبتلا نباشد میتواند هر روز سوپ بخورد.
به گفته ناتالیا شوستوا، سوپ سنتی، پخته شده با آب گوشت یا ماهی، با سبزیجات و غلات مختلف، ممکن است در بیماریهای حاد دستگاه گوارش منع مصرف داشته باشد. اگر فردی مبتلا به گاستریت، پانکراتیت یا زخم معده تشخیص داده شود، این غذا باید از رژیم غذایی حذف شود.
او می گوید: چنین غذاهایی تولید اسید کلریدریک را در معده تحریک میکنند. در صورت بروز مشکل در دستگاه گوارش، برعکس، باید این اسید در معده کاهش یابد. نخوردن سوپ و غذای آبکی به شما امکان میدهد التهاب را تشدید نکنید. در این صورت، بهتر است سوپهای سنتی را با سبزیجات جایگزین کنید. غذاهایی که بدون سرخ کردن قبلی تهیه میشوند. چنین غذاهایی رژیمی محسوب میشوند، زیرا سرشار از فیبر هستند. میتوان آنها را به عنوان یک رژیم غذایی سالم در هنگام کاهش وزن یا درمان توصیه کرد. برای افزایش ارزش غذایی سوپ سبزیجات، میتوانید حبوبات را به سوپ اضافه کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم