دستگاههای اجرایی کمک حال شهرداری ها باشند

استاندار لرستان گفت: قدمت ایجاد شهرداری در لرستان از سال ۱۳۱۴ آغاز شده و شهرهای خرم‌آباد و بروجرد اولین شهرداری های استان را داشته اند.
کد خبر: ۱۳۵۷۶۹۴
به گزارش جام جم آنلاین لرستان: فرهاد زیویار در همایش شهرداران افزود: سبک تنظیف شهر در گذشته با امروز بسیار متفاوت بوده و هر خانواده‌ای برخی از مسائل را بر عهده می گرفت که با تاسیس شهرداری این موضوع قاعده مند شد و شرح وظایف به مرور تغییر  و روند خدمات شهرداریها  فرآیند پیچیده ای را تا به امروز طی کرده است.
 
وی ادامه داد: امروزه خدمات جدیدی همچون ستاد خدمات سفر و رفع سد معبر و ... به وظایف شهرداری اضافه شده و همچنان با توجه به نیاز مردم نقش آن در حال تغییر است.
 
 استاندار لرستان با اشاره به گستردگی و حجم خدمات شهرداری از مجموعه دستگاه‌های اجرایی خواست تا کمک حال شهرداری ها باشند .
 
زیویار افزود: امروزه از  شهرداری ها انتظار می رود به منظور خدمت رسانی مطلوب درآمد پایدار داشته باشند
 
وی همچنین بر لزوم انضباط مالی تاکید کرد و از شهرداری ها خواست به شرایط مطلوب و مورد نظر برسند.
 
 
استاندار لرستان بر لزوم پاسخگویی به انتظارات مردم مطابق ظرفیت ها و قابلیت های موجود و تکمیل پروژه های نیمه تمام و ناتمام در استان که بنا به دلایلی همچون ضعف در واگذاری پروژه ها ایجاد شده تاکید کرد.
 
 
زیویار با بیان اینکه یکی از ظرفیت های مهم لرستان گردشگری است،گفت: انتظار می رود با هماهنگی بین شهرداریها، موضوع  سفرهای نوروزی و گردشگری به عنوان یک فرصت در نظر گرفته شود و این قابلیت برای شناساندن استعدادهای لرستان و درآمدزائی مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها