طرح تفکیک لاشه‌های نر و ماده دام در مشهد آغاز شد

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خراسان رضوی از طرح تفکیک لاشه‌های نر و ماده دام از یکدیگر برای نخستین بار در مشهد خبر داد.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خراسان رضوی از طرح تفکیک لاشه‌های نر و ماده دام از یکدیگر برای نخستین بار در مشهد خبر داد.
کد خبر: ۱۳۴۹۳۱۱

 به گزارش جام جم آنلاین خرسان رضوی  محمود قربان زاده  گفت: این طرح با هدف ارتقای خدمات دهی به مصرف کنندگان و با  همکاری موسسه گوشت صنعتی مشهد از آذر ماه امسال در حال اجراست.
وی اضافه کرد: در این طرح لاشه دام های نر با برچسب و مهر آبی رنگ و لاشه دامهای ماده با برچسب و مهر قرمز رنگ به بازار عرضه خواهد شد.
او از فروشندگان گوشت دام، قصابی ها و سایر مراکز عرضه گوشت درخواست کرد تا با نصب اطلاعیه و بنر تفکیک عرضه گوشت دام نر و ماده را به مصرف کنندگان   اطلاع دهند.
خراسان رضوی در تولید گوشت سفید و قرمز و همچنین تخم مرغ دارای رتبه های اول تا سوم کشور است
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها