به گزارش جام جم آنلاین زنجان ؛ ولی اله زمانی مدیر کل غله استان بیان کرد : بر اساس اعلام مرکز پژوهش های غلات کشور میانگین عدد کیفی نان کشور در شهریور ماه 86/1 بوده و بر اساس ابلاغ این مرکز عدد کیفی بین 90تا 100 خیلی خوب، 80تا 89/99 خوب،60تا 79/99 متوسط و کمتر از 60 نیازمند به ارتقاء می باشد.
بر اساس اعلام مرکز پژوهش های غلات عدد کیفی نان های استان بشرح ذیل اعلام گردیده است : سنگک 98،بربری 94،تافتان99 و لواش 96/2 است و میانگین عدد کیفی نان های استان 96/8 بوده زمانی ادامه داد: این اداره کل در حال پیگیری برای ذخیره گندم وارداتی بوده تا کیفیت آرد استان را افزایش دهد که با افزایش کیفیت آرد کیفیت نان استان نیز افزایش خواهد یافت .