به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ لاله مظفری گفت:طبق آخرین تحقیقات، ویروس کرونا باعث بیماریهای ریوی یا تنفسی میشود و برخلاف ویروسهای انتقال دهنده بیماریهای گوارشی که از طریق مصرف مواد غذایی آلوده منتقل میشوند، قرار گرفتن مواد خوراکی در معرض این ویروس تاکنون به عنوان عامل راه انتقال بیماری کرونا شناخته نشده است.
وی ادامه داد: لازم است مصرف کنندگان بعد از دست زدن به بسته بندی ، قبل از آماده سازی غذا و قبل از مصرف دستها را بشویند.
سازمان غذا و دارو به این نکته اشاره دارد که این ویروس قادر به زندگی بر روی بسته بندی مواد غذایی نیست و تنها برای مدت کوتاهی می تواند بر روی یک سطح زنده بماند.
کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: درخواست ما از مصرف کنندگان این است ، برای اطمینان و پیشگیری از سایر بیماریهای مرتبط، سطوح بسته بندی ماده غذایی را شسته، ضدعفونی و یا دور بیاندازند و قبل از خوردن غذا، حداقل ۲۰ ثانیه دستها با آب و صابون بشویند.
در هنگام تهیه غذا در منزل باید آن بطور کامل پخت و غذا را باید به دقت حرارت داد بطوری که دمای تمام قسمتهای غذا به حداقل ۷۰ درجه سانتیگراد برسد.
غذاهای خام وپخته را باید از هم دور نگه داشت و ضمن پاکیزه نگه داشتن سطوح آشپزخانه باید از قرار دادن غذا در معرض حشرات، جوندگان و دیگر حیوانات جلوگیری کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد