به گزارش جام جم آنلاین، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه امروز پنجشنبه در نشست باشگاه «والدای» در سخنانی گفت که بشریت هم اکنون در عصر تحولات زندگی می کند، و این تحولات مُدام عمیق تر و اساسی تر می شوند.
رئیس جمهور روسیه در این باره ادامه داد: دهه اخیر یاداور این ضرب المثل چینی ها است… خدا نکند در عصر تغییرات زندگی کنیم. اما، خواسته یا ناخواسته، ما در حال حاضر دیگر در این دوره هستیم، و این تحولات مدام عمیق تر و اساسی تر می شوند.
پوتین سپس اضافه کرد: بیماری همه گیر کرونا تلنگر دیگری بود مبنی بر اینکه جامعه جهانی تا چه حد شکننده و آسیب پذیر است. تلفات ناشی از این بیماری بیشتر از تلفات ناشی از جنگ جهانی اول شده است.
وی در ادامه افزود: امروزه با تغییرات نظام مندی در تمام زمینه ها، از وضعیت ژئوفیزیک تا تفاسیر متناقض از بشریت و معنا و فلسفه وجودی آن، مواجه هستیم. وضعیت کنونی جهان محصول شکست جنگ سرد است. تحریم ها علیه شماری از کشورها بدون در نظر گرفتن شرایط کرونا همچنان ادامه دارد؛ اصول انسان گرایانه سیاسی غرب کجاست؟
ولادیمیر پوتین در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: مسئولیت وضعیت جاری در افغانستان بر عهده کشورهایی است که ۲۰ سال در آنجا جنگیده اند. برای بازسازی اقتصاد افغانستان باید به این کشور کمک شود؛ دارایی های این کشور باید آزاد شود.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است