بهگزارش جام جم آنلاین بوشهر و به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان بوشهر، فرهاد ذکاوتزاده گفت: «این ساماندهی شامل احداث مسیر گردشگری، بهسازی سقف سازه و فضاسازی حدود منظر کاخ چرخاب است که از سال گذشته شروع شده و در حال تکمیل شدن است.»
مدیر پایگاه ملی میراثفرهنگی کاخهای هخامنشی شهرستان دشتستان افزود: «عملیات بعدی که در دستور کار است لایروبی کامل بنا و خوانا سازی، اصلاح فنس ورودی و جانمایی پارکینگ گردشگران است که در سال جاری اجرایی خواهد شد.»
او در پایان یادآور شد: «با توجه به طبیعت کم نظیر و زیبای اطراف این کاخ، میتواند در آینده به یک جاذبه گردشگری فعال در شهرستان تبدیل شود که در کنار جذب گردشگر، زمینه ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی را فراهم خواهد کرد.»
کاخ هخامنشی چرخاب در ورودی شهر برازجان قرار دارد و در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی