تولید ۱۴ میلیون دز واکسن برکت تا امروز / تحویل ۶ میلیون دز به وزارت بهداشت تاکنون

مدیر پروژه تولید واکسن "کوو ایران برکت" گفت: مجموع واکسن ایرانی کرونای تحویل داده شده از سوی ستاد اجرایی فرمان امام به وزارت بهداشت به ۶ میلیون دوز رسید.
کد خبر: ۱۳۳۸۶۶۷

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، حسن جلیلی افزود: تا امروز قریب به ۶ میلیون دوز واکسن ایرانی کرونا را جهت تزریق عمومی تحویل وزارت بهداشت داده‌ایم. از ۲۵ خرداد و پس از صدور مجوز تزریق عمومی واکسن کوو ایران برکت توسط وزارت بهداشت، سرعت تولید نخستین واکسن ایرانی کرونا را افزایش دادیم و تاکنون ۱۴ میلیون دوز واکسن درکارخانه شفافارمد تولید و روانه بخش کنترل کیفیت شده که در این مرحله ۱۶ تا ۲۰ روز بررسی کیفیت واکسن‌ها به زمان نیاز دارد و پس از تأیید کیفیت تحویل وزارت بهداشت می‌شوند.

مدیرعامل کارخانه شفافارمد خاطرنشان کرد: خطوط یک و دوی کارخانه شفافارمد در شهرک دارویی برکت هم‌اکنون فعال و درحال تولید واکسن کرونا هستند و به زودی خبر‌های بسیار خوبی برای مردم در زمینه واکسن برکت و دستاورد بزرگ دانشمندان ایرانی خواهیم داشت.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها