به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ بختیار رحمانی پور« ناظر گمرکات استان و مدیر کل گمرک کرمانشاه»در گفتگو با خبرنگار طلوع کرمانشاه از کشف و ظبط بیش از ۱۷تن دنبه گوسفندی که در جوف کالای صادراتی پنل گچی جاسازی شده بود خبر داد.
رحمانی پور افزود: با هوشیاری و دقت نظر پرسنل گمرک بازارچه مرزی شیخ صله از کامیون صادراتی حامل محموله پنل گچی به کشور عراق،بیش از ۱۷تن دنبه گوسفندی کشف شد.
ناظر گمرکات استان در ادامه گفت: در بازرسی بعمل امده از یک کامیون حامل کالای صادراتی به کشور عراق ، پرسنل گمرک بازارچه مرزی شیخ صله با هوشیاری و دقت نظر موفق شدند این محموله قاچاق را که به طرز ماهرانه ای در کامیون صادراتی جاسازی شده بود کشف کنند.
مدیر کل گمرک کرمانشاه در خاتمه سخنانش گفت: پس از تنظیم صورت جلسه، پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی تحویل داده شد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد